XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Wed 28 Mar 2007, 9:37 pm

Apa kenangan menarik anda dulu asyik kena buat presentation, assignment dan mcm2 lagi...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Thu 29 Mar 2007, 11:16 am

Admin wrote:
Apa kenangan menarik anda dulu asyik kena buat presentation, assignment dan mcm2 lagi...

Masa time tu rasa mcm nak kiamat dunia ni (especially bila kena bantai dek lecturer lepas presentation) tapi bila dah tak jadi student lagi rasa mcm nk buat pulak assignment, presentation, etc.......Huargh huargh....teringin nk jadi student semula...enjoy berkumpul dan berbincang (sebenornya bergossip jer lebih) ngan korang semua especially Yanie, Ija, Farid (kumbang dlm taman) , Yus & Ina....

(p/s: To Yanie, Ija, Farid, Yus & Ina....your co-operation, support and spirit masa buat group assignment dolu-dolu is greatly appreciated...Thanks..)
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Thu 29 Mar 2007, 11:34 am

takder hal lah...tapi betul kau kata...masa tu aku pun dah lost idea...tak per lah everything is ok
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Wed 27 Feb 2008, 3:58 pm

Norrulhuda wrote:
Admin wrote:
Apa kenangan menarik anda dulu asyik kena buat presentation, assignment dan mcm2 lagi...

Masa time tu rasa mcm nak kiamat dunia ni (especially bila kena bantai dek lecturer lepas presentation) tapi bila dah tak jadi student lagi rasa mcm nk buat pulak assignment, presentation, etc.......Huargh huargh....teringin nk jadi student semula...enjoy berkumpul dan berbincang (sebenornya bergossip jer lebih) ngan korang semua especially Yanie, Ija, Farid (kumbang dlm taman) , Yus & Ina....

(p/s: To Yanie, Ija, Farid, Yus & Ina....your co-operation, support and spirit masa buat group assignment dolu-dolu is greatly appreciated...Thanks..)


Very Happy hehehehe....mmg la seronok sbb buat assignment skit tp mengeluar n bergossip yg banyak...hehehe...farid sbg 'kumbang dalam tmn' terpaksa mengikut rentak....hehehe

tp dulu2 aku paling seram kena presentation tp it goods for me...especially bila da keje...skill tu berguna sgt....flower
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Wed 27 Feb 2008, 8:56 pm

elly_nie wrote:
Norrulhuda wrote:
Admin wrote:
Apa kenangan menarik anda dulu asyik kena buat presentation, assignment dan mcm2 lagi...

Masa time tu rasa mcm nak kiamat dunia ni (especially bila kena bantai dek lecturer lepas presentation) tapi bila dah tak jadi student lagi rasa mcm nk buat pulak assignment, presentation, etc.......Huargh huargh....teringin nk jadi student semula...enjoy berkumpul dan berbincang (sebenornya bergossip jer lebih) ngan korang semua especially Yanie, Ija, Farid (kumbang dlm taman) , Yus & Ina....

(p/s: To Yanie, Ija, Farid, Yus & Ina....your co-operation, support and spirit masa buat group assignment dolu-dolu is greatly appreciated...Thanks..)


Very Happy hehehehe....mmg la seronok sbb buat assignment skit tp mengeluar n bergossip yg banyak...hehehe...farid sbg 'kumbang dalam tmn' terpaksa mengikut rentak....hehehe

tp dulu2 aku paling seram kena presentation tp it goods for me...especially bila da keje...skill tu berguna sgt....flower

betul tu... skill tu amat baik skali... terutama skali tau camner nak amik hati... bab ni aku serah kat kelubi. dia memang hebat bab amik hati org... sampai tercabut masuk ICU pun ada... geek

farao
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Thu 28 Feb 2008, 10:33 am

fenhard80 wrote:
elly_nie wrote:
Norrulhuda wrote:
Admin wrote:
Apa kenangan menarik anda dulu asyik kena buat presentation, assignment dan mcm2 lagi...

Masa time tu rasa mcm nak kiamat dunia ni (especially bila kena bantai dek lecturer lepas presentation) tapi bila dah tak jadi student lagi rasa mcm nk buat pulak assignment, presentation, etc.......Huargh huargh....teringin nk jadi student semula...enjoy berkumpul dan berbincang (sebenornya bergossip jer lebih) ngan korang semua especially Yanie, Ija, Farid (kumbang dlm taman) , Yus & Ina....

(p/s: To Yanie, Ija, Farid, Yus & Ina....your co-operation, support and spirit masa buat group assignment dolu-dolu is greatly appreciated...Thanks..)


Very Happy hehehehe....mmg la seronok sbb buat assignment skit tp mengeluar n bergossip yg banyak...hehehe...farid sbg 'kumbang dalam tmn' terpaksa mengikut rentak....hehehe

tp dulu2 aku paling seram kena presentation tp it goods for me...especially bila da keje...skill tu berguna sgt....flower

betul tu... skill tu amat baik skali... terutama skali tau camner nak amik hati... bab ni aku serah kat kelubi. dia memang hebat bab amik hati org... sampai tercabut masuk ICU pun ada... geek

farao

Aku amik hati takpe tem tem.. Tp aku tak pandai kipas.. Ada tu siap pasang aircond lg.. baik punyer gosok.. Korang semua mesti pakai skil-skil ni.. Aku serah kan balik kepada yang arif, En. Affendy.. Silakan.. Kongsi sikit tip-tip yang berguna..
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Tue 04 Mar 2008, 12:17 am

komander wrote:
fenhard80 wrote:
elly_nie wrote:
Norrulhuda wrote:
Admin wrote:
Apa kenangan menarik anda dulu asyik kena buat presentation, assignment dan mcm2 lagi...

Masa time tu rasa mcm nak kiamat dunia ni (especially bila kena bantai dek lecturer lepas presentation) tapi bila dah tak jadi student lagi rasa mcm nk buat pulak assignment, presentation, etc.......Huargh huargh....teringin nk jadi student semula...enjoy berkumpul dan berbincang (sebenornya bergossip jer lebih) ngan korang semua especially Yanie, Ija, Farid (kumbang dlm taman) , Yus & Ina....

(p/s: To Yanie, Ija, Farid, Yus & Ina....your co-operation, support and spirit masa buat group assignment dolu-dolu is greatly appreciated...Thanks..)


Very Happy hehehehe....mmg la seronok sbb buat assignment skit tp mengeluar n bergossip yg banyak...hehehe...farid sbg 'kumbang dalam tmn' terpaksa mengikut rentak....hehehe

tp dulu2 aku paling seram kena presentation tp it goods for me...especially bila da keje...skill tu berguna sgt....flower

betul tu... skill tu amat baik skali... terutama skali tau camner nak amik hati... bab ni aku serah kat kelubi. dia memang hebat bab amik hati org... sampai tercabut masuk ICU pun ada... geek

farao

Aku amik hati takpe tem tem.. Tp aku tak pandai kipas.. Ada tu siap pasang aircond lg.. baik punyer gosok.. Korang semua mesti pakai skil-skil ni.. Aku serah kan balik kepada yang arif, En. Affendy.. Silakan.. Kongsi sikit tip-tip yang berguna..

hm... correct.. correct... correct... king

court adjourned...

farao
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Fri 07 Mar 2008, 10:17 am

Yup.. tapi bagi jun dulu small matter jer...
sekarang ni dah sambung belajar balik tiap2 lecturer tu ada presentation jer....lebih kurang 20 lecturer le
Lagi mencabar dari dulu....
kalu cari present salah kena tegur beb...
MENCABAR our skill betul...
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Tue 18 Mar 2008, 8:11 pm

junazwandanish wrote:
Yup.. tapi bagi jun dulu small matter jer...
sekarang ni dah sambung belajar balik tiap2 lecturer tu ada presentation jer....lebih kurang 20 lecturer le
Lagi mencabar dari dulu....
kalu cari present salah kena tegur beb...
MENCABAR our skill betul...

alah bisa tegal biasa.... king

farao
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Sat 22 Mar 2008, 11:40 pm

Thanks Term....
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Tue 25 Mar 2008, 5:58 pm

Aku x suka assignment n presentation.....buat semak pala otak aku je beb....tapi pada tima kacih aku pada Saudari JUN DASIMA...yg tolong aku masa short-course dulu...ko ingat x lagi Jun......thanks Jun....budimu ku kenang...eheheheh Very Happy
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Tue 25 Mar 2008, 7:53 pm

amir wrote:
Aku x suka assignment n presentation.....buat semak pala otak aku je beb....tapi pada tima kacih aku pada Saudari JUN DASIMA...yg tolong aku masa short-course dulu...ko ingat x lagi Jun......thanks Jun....budimu ku kenang...eheheheh Very Happy

memang pala ko ber"semak" pon kuang kuang kuang lol!

farao
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Wed 26 Mar 2008, 6:59 pm

No prob friend....
Sama-sama susah n sama-sam senang Saudara Amir...

amir wrote:
Aku x suka assignment n presentation.....buat semak pala otak aku je beb....tapi pada tima kacih aku pada Saudari JUN DASIMA...yg tolong aku masa short-course dulu...ko ingat x lagi Jun......thanks Jun....budimu ku kenang...eheheheh Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Sponsored content




PostSubject: Re: PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?   Today at 3:38 am

Back to top Go down
 
PRESENTATION, ASSIGNMENT DLL MASA DULU?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» A Boutique and an assignment against me.
» Clydesdale horse assignment
» Cost accounting- CS Executive assignment
» Dari Dulu Sampai Sekarang Katolik Bermasalah Fatal
» Adhkaar As-Sabaah (Moring duaa) & Adhkaar Al-masaa (Evening duaa) by Sh. R.Mishary El Efasy

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: