XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 T-SHIRT UTK XBACC

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: T-SHIRT UTK XBACC   Thu 05 Apr 2007, 6:16 pm

Aku bercadang nak buat t-shirt 4 our batch...

the design will be shown later...

sure, aku nak tanya korang setuju...

anggaran dalam RM50 ke bawah...aku pun tak amik untung...


Last edited by on Mon 27 Aug 2007, 11:07 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
smurf
Ahli 2 Bintang
Ahli 2 Bintang


Number of posts : 11
Registration date : 2007-01-10

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Thu 05 Apr 2007, 10:25 pm

kalau rm50 bleh wat baju cantik2....... Design aku rasa kt wat simple2 je......
Back to top Go down
View user profile
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul


Number of posts : 30
Age : 37
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Thu 05 Apr 2007, 10:53 pm

pada aku ok gak cadangan tu...best tu...wat cantik2 yer..pephal update me
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Wed 25 Apr 2007, 4:20 pm

sabau yer aku byk keje gak la nie...

nanti dpt design aku upload kat sini
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
bertsabahan
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 8
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Wed 01 Aug 2007, 11:31 pm

Admin wrote:
Aku bercadang nak buat t-shirt 4 our batch...

the design will be shown later...

sure, aku nak tanya korang setuju...

anggaran dalam RM50 ke bawah...aku pun tak amik untung...


aku setuju tp kena kirim kat aku d nun jauh d cni k..kos phantaran tuan kedai or penaja tanggung..ok kan...t klu dah ada bagi aku tgk tu design mn tau ble buat bisness kat cni plak hahahaha...........
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Thu 02 Aug 2007, 3:15 pm

salam

admin nak jelaskan isu t-shirt ni...

admin dah ada kedai nak buat...tapi sibuk sikit lah

lagi satu aku blm putuskan logo portal ni...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Mon 13 Aug 2007, 5:37 pm

salam Dengan suka citanyer saya mencadangkan untuk membuat baju batik... ehe baru bole pakai gi dinner.. Mekacih..
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Mon 13 Aug 2007, 6:26 pm

salam bagus lah idea awok...

tapi buat projek kecil2an dulu...kita ni baru nak merangkak lah boss...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
bp
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 2
Age : 37
Lokasi : Kulai Fornia
Registration date : 2007-02-15

PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Sat 25 Aug 2007, 12:48 am

salam Ha! Ha! Ha! Adik Brad Pit dah dtg. Jd aku nak cdgkn kita wat baju dalam je. Baju t-shirt kn dah biasa. Barulah kreatif pirat
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: T-SHIRT UTK XBACC   Today at 1:59 pm

Back to top Go down
 
T-SHIRT UTK XBACC
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Boy With The Yellow Shirt
» T-Shirt design and sizes!
» FOUR short Weird dreams..please read
» Clothing and Equipment
» retiring

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: