XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ
Similar topics

    Share | 
     

     Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?

    Go down 

    Lelaki ker Perempuan: Lupa member lepas grad?
    Lelaki
    25%
     25% [ 1 ]
    Perempuan
    75%
     75% [ 3 ]
    Maknyah
    0%
     0% [ 0 ]
    Khunsa Musykil
    0%
     0% [ 0 ]
    Pondan kot yg mcm tuh!
    0%
     0% [ 0 ]
    Total Votes : 4
     

    AuthorMessage
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 9:53 am

    Aku rasa pompuan lah sebab:

    1.Aku lelaki...
    2. Ramai yg join portal ni lelaki...

    jgn marah ha pompuan


    Last edited by on Fri 26 Jan 2007, 5:59 pm; edited 1 time in total
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    azianmz
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 64
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 10:43 am

    tp aku perempuan. aku pun join portal ni walaupun aku tak tau siapa admin portal ni Very Happy mungkin sbb portal ni baru lagi dan blm diwar-warkan dgn gempaknya kot. apa kata bagi tempoh lagi utk buat promotion. lepas tu br kita tgk siapa yg keeeennnnaaa..... Twisted Evil
    Back to top Go down
    View user profile
    salman
    Ahli 3 Bintang
    Ahli 3 Bintang


    Number of posts : 16
    Age : 38
    Lokasi : sarawak
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 10:46 am

    yeh....yang join ne c salman lelaki lagi.....

    dah tu pompuan yang kawin x jemput langsung.....

    bukan setakat kawin...dah beranak pinak lagi.....

    salman
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 11:05 am

    rilex2...jgn bertendang sebaliknya bertenang...

    oklah...aku jd admin xboleh bias...

    setuju dgn cdgn azian...promo kena gempak...tolong sms ke... email ke....kepada kengkawan kiter ok...

    aku promo by phone skrg nih...

    wah salman dah joinlah....mintak mahap cikgu salman!!! Razz
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    jiran seblah
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 137
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Fri 26 Jan 2007, 4:44 pm

    stuju ngan kak yan..
    portal br, xramai lg yg join..

    p/s : xkenal admin?xkenal pun xpe,nnti dia prasan.. pirat
    Back to top Go down
    View user profile
    fakha
    Ahli 1 Bintang
    Ahli 1 Bintang


    Number of posts : 5
    Registration date : 2007-02-08

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Tue 13 Feb 2007, 1:30 pm

    Aku adalah aku affraid .....
    Back to top Go down
    View user profile
    hanie_d'honey
    Forumer Unggul
    Forumer Unggul
    avatar

    Number of posts : 30
    Age : 39
    Lokasi : kelana jaya
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Fri 02 Mar 2007, 10:03 pm

    ermm..tak kira ler lelaki ker pempuan....tak leh nak salah kan sesiapa....masalah nyer bagi yang bujang tu maybe boleh ler...but sometimes dier orang tak der internet ker kat umah...or maybe kat opis pun tak der ker...macam aku kat opis tak der...nasib baik ader kat umah nie...ni pun bernasib baik sebab baru2 nie jer aku masuk streamyx kat umah nie...

    mungkin gak masalh yang dah berkawin nie...susah gak macam masalah kat atas...takkan ler bini orang nak kuar gi cc ker...mesti tengok lain macam kan...hehhehe...pepaham ler....bukan semua orang macam kiter...masing2 dgn masalh masing2....

    aper yang boleh kiter wat sekarang nie...kiter war2 kan macam yang di kater kan oleh azean tu... azean nie pun aku dah lupa muka nyer cam maner...byk aku rase orang yang bernana azean yang aku kenal maser blajo dulu...agak2 leh bagi clue tak...hehheheheh....

    sekian....

    hanie_d'honey
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Mon 18 Jun 2007, 2:54 pm

    muka azean mcm muka kau lah sit...aku pun konpius kekadang
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    komander
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 132
    Age : 39
    Registration date : 2007-03-27

    PostSubject: Aku adalah lelaki   Tue 19 Jun 2007, 3:10 pm

    afro
    Back to top Go down
    View user profile http://www.dreamkaya.biz
    fenhard80
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 231
    Age : 38
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Wed 20 Jun 2007, 1:38 pm

    hm... dalam bab ni...

    yang penting pape hal mesti ada respons... sape yang tak respons tu kire dah lupa kawan la....

    tapi aku setuju gak la... takkan isteri org nak pi cc kot kan... something wrong ar... hehe...

    farao
    Back to top Go down
    View user profile
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   

    Back to top Go down
     
    Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?
    Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Looking for Colin Palmer REME - SEME Grad 1977 ish

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
    Jump to: