XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?

View previous topic View next topic Go down 

Lelaki ker Perempuan: Lupa member lepas grad?
Lelaki
25%
 25% [ 1 ]
Perempuan
75%
 75% [ 3 ]
Maknyah
0%
 0% [ 0 ]
Khunsa Musykil
0%
 0% [ 0 ]
Pondan kot yg mcm tuh!
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 4
 

AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 9:53 am

Aku rasa pompuan lah sebab:

1.Aku lelaki...
2. Ramai yg join portal ni lelaki...

jgn marah ha pompuan


Last edited by on Fri 26 Jan 2007, 5:59 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
azianmz
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 10:43 am

tp aku perempuan. aku pun join portal ni walaupun aku tak tau siapa admin portal ni Very Happy mungkin sbb portal ni baru lagi dan blm diwar-warkan dgn gempaknya kot. apa kata bagi tempoh lagi utk buat promotion. lepas tu br kita tgk siapa yg keeeennnnaaa..... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 10:46 am

yeh....yang join ne c salman lelaki lagi.....

dah tu pompuan yang kawin x jemput langsung.....

bukan setakat kawin...dah beranak pinak lagi.....

salman
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Thu 18 Jan 2007, 11:05 am

rilex2...jgn bertendang sebaliknya bertenang...

oklah...aku jd admin xboleh bias...

setuju dgn cdgn azian...promo kena gempak...tolong sms ke... email ke....kepada kengkawan kiter ok...

aku promo by phone skrg nih...

wah salman dah joinlah....mintak mahap cikgu salman!!! Razz
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Fri 26 Jan 2007, 4:44 pm

stuju ngan kak yan..
portal br, xramai lg yg join..

p/s : xkenal admin?xkenal pun xpe,nnti dia prasan.. pirat
Back to top Go down
View user profile
fakha
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 5
Registration date : 2007-02-08

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Tue 13 Feb 2007, 1:30 pm

Aku adalah aku affraid .....
Back to top Go down
View user profile
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul


Number of posts : 30
Age : 37
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Fri 02 Mar 2007, 10:03 pm

ermm..tak kira ler lelaki ker pempuan....tak leh nak salah kan sesiapa....masalah nyer bagi yang bujang tu maybe boleh ler...but sometimes dier orang tak der internet ker kat umah...or maybe kat opis pun tak der ker...macam aku kat opis tak der...nasib baik ader kat umah nie...ni pun bernasib baik sebab baru2 nie jer aku masuk streamyx kat umah nie...

mungkin gak masalh yang dah berkawin nie...susah gak macam masalah kat atas...takkan ler bini orang nak kuar gi cc ker...mesti tengok lain macam kan...hehhehe...pepaham ler....bukan semua orang macam kiter...masing2 dgn masalh masing2....

aper yang boleh kiter wat sekarang nie...kiter war2 kan macam yang di kater kan oleh azean tu... azean nie pun aku dah lupa muka nyer cam maner...byk aku rase orang yang bernana azean yang aku kenal maser blajo dulu...agak2 leh bagi clue tak...hehheheheh....

sekian....

hanie_d'honey
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Mon 18 Jun 2007, 2:54 pm

muka azean mcm muka kau lah sit...aku pun konpius kekadang
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Aku adalah lelaki   Tue 19 Jun 2007, 3:10 pm

afro
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Wed 20 Jun 2007, 1:38 pm

hm... dalam bab ni...

yang penting pape hal mesti ada respons... sape yang tak respons tu kire dah lupa kawan la....

tapi aku setuju gak la... takkan isteri org nak pi cc kot kan... something wrong ar... hehe...

farao
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?   Today at 3:38 am

Back to top Go down
 
Lelaki ke Perempuan yg lupa kawan2 lepas grad?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» adakah nabi yang berjenis kelamin perempuan?
» MENYUSUI LELAKI DEWASA MENURUT ISLAM
» bila lupa sedang bernazar
» khitan anak perempuan
» Looking for Colin Palmer REME - SEME Grad 1977 ish

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: