XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 FARID NAK MASUK RUMAH BARU...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Wed 25 Apr 2007, 2:58 pm

Salam...

aku nak inform korang sumer, next moth (may 2007) kami sefamily akan masuk umah baru kat Saujana Utama Sg Buloh sebelah taman umah yanie...

doakan everything will be okay 4 us...

insyaAllah bila dah stable, aku akan buat kenduri sikit lah...tunggu yer jemputan dari kami...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 27 Apr 2007, 12:40 pm

Admin wrote:
Salam...

aku nak inform korang sumer, next moth (may 2007) kami sefamily akan masuk umah baru kat Saujana Utama Sg Buloh sebelah taman umah yanie...

doakan everything will be okay 4 us...

insyaAllah bila dah stable, aku akan buat kenduri sikit lah...tunggu yer jemputan dari kami...

lol! ye...ye...dapat jiran...kalu gitu da dekat rajin2 la mai umah aku...hehehe:D Very Happy ...kekwn lain kalu mai umah farid singgah la umah aku...hehehe...flower (tp call dulu ye)
Back to top Go down
View user profile
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 27 Apr 2007, 2:04 pm

yanie ko stay kat saujana utama gak ker?
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 03 May 2007, 9:39 am

adib79 wrote:
yanie ko stay kat saujana utama gak ker?

tak adib:P ....kami ni jiran taman aje...farid saujana...atau desa coalfields...sebelah-sebelah ajer...Very Happy tp dekat bangat la...mai la umah aku...flower
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 03 May 2007, 9:59 am

yani, husband kau psg pagar grill berapa ha?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 03 May 2007, 1:55 pm

Admin wrote:
yani, husband kau psg pagar grill berapa ha?

rabbit aper da farid tanyer kt sini...call la aku...hehehe:D Very Happy umah aku grill dkt RM2k kot sbb umah aku end lot...tambah tiga tingkap..leceh la...tp kebanyakkan kalu umah intermediate kurang dari tu...tgk la grill yang ko pilih...
Question Question ko da pindah ke blm...Question Question
Back to top Go down
View user profile
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 04 May 2007, 11:33 am

oh yeker... farid ko dah pindah ker?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 04 May 2007, 3:40 pm

a'ah adib...

byk nak pikir nie...

nak psg lampu, grill, kipas...nak pindah lg...

ada sesape yg ada kaki boleh membantu saye?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 04 May 2007, 5:54 pm

Admin wrote:
a'ah adib...

byk nak pikir nie...

nak psg lampu, grill, kipas...nak pindah lg...

ada sesape yg ada kaki boleh membantu saye?

afro afro farid..farid...kalu ko minta kaki mane bole tolong...tangan ok ler...Laughing Laughing ...sori aku gurau aje...Surprised ...ko jd atau tak dtg umah aku call tau...Smile ...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 04 May 2007, 6:01 pm

ok yanie...

tolon...yer
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Tue 15 May 2007, 10:23 am

smlm aku dah amik kunci dan basuh rumah...InsyaAllah 25 mei (jumaat) aku pindah rumah...

majlis kenduri aku ttpkan lagi tapi dalam bulan 6....

thanx yanie atas nasihat anda sekeluarga krn bagi idea mcm mana nak buat design umah....
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 17 May 2007, 12:09 pm

Admin wrote:
smlm aku dah amik kunci dan basuh rumah...InsyaAllah 25 mei (jumaat) aku pindah rumah...

majlis kenduri aku ttpkan lagi tapi dalam bulan 6....

thanx yanie atas nasihat anda sekeluarga krn bagi idea mcm mana nak buat design umah....

Very Happy Very Happy u're welcome....tp bukan free tau8) ....hehehe...Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Mon 21 May 2007, 11:54 am

kami akan pindah jumaat ni 25 mei 2007...doakan yer keselamatan kami sekeluarga...duit dah byk hangus....apa nak buek dah jd ketua keluarga
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Wed 23 May 2007, 10:40 am

start esok aku cuti...

esok nak psg gril umah
jumaat kami akan berpindah...

hari2 bizi kami sekeluarga semakin dekat...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Wed 23 May 2007, 7:44 pm

Admin wrote:
start esok aku cuti...

esok nak psg gril umah
jumaat kami akan berpindah...

hari2 bizi kami sekeluarga semakin dekat...

sorry my dear, ummi bz ngan payroll skrg nih..
klu tak, leh tlg mana2 patut..Sad
Back to top Go down
View user profile
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 24 May 2007, 1:25 pm

farid nie tips utk ketenangan/kedamaian dan pedinding rumah.. sok selepas ko kemas2 rumah.. sembahyang asar/maghrib kat rumah dan baca yassin.. insyaallah sejuk rumah ko nanti..flower

Nanti kalau nak buat kenduri or house warming inform aku k.. leh aku buat ole2 utk korang..
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 25 May 2007, 8:56 am

adib79 wrote:
farid nie tips utk ketenangan/kedamaian dan pedinding rumah.. sok selepas ko kemas2 rumah.. sembahyang asar/maghrib kat rumah dan baca yassin.. insyaallah sejuk rumah ko nanti..flower

Nanti kalau nak buat kenduri or house warming inform aku k.. leh aku buat ole2 utk korang..

tambahan...bila ko ckp adib br aku teringat pesanan mak aku...mak aku oesan suruh baca surah petir/kilat...ada dalam Quran...ko cuba cari melalui Quran tafsiran...surah berapa aku tak ingat la pulak....itu untuk mengelakkan/melindungi umah kita dari dipanah petir dan perbuatan khianat...sunny
Back to top Go down
View user profile
bertsabahan
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 8
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Mon 04 Jun 2007, 1:02 pm

kerek nak masuk baru konon
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 15 Jun 2007, 5:02 pm

everthin' is ok...Alhamdulillah

InsyaAllah, the house warming akan diberitahu kelak
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Wed 20 Jun 2007, 4:42 pm

Alhamdulillah everithin' is goin' ok...

Mungkin dalam masa terdekat aku akan umumkan house warming rumah aku...tunggu kami decide ok...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 21 Jun 2007, 1:19 pm

Diumumkan kami menjemput anda semua ke majlis kesyukuran sempena perpindahan ke rumah kami spt berikut:-

TARIKH:
30 JUN 2007 (SABTU)

MASA :
11.30 PG-2.00 TGH

ALAMAT:
80, JLN MELATI 1/1
SAUJANA UTAMA
SG BULOH
SELANGOR

MAPING:




LANDMARK:
Rumah kami terletak di atas bukit di Petronas Saujana Utama.
Dijemput kepada semua warga xBAcc sama ada berdaftar ataupun tidak.
Turut mengundang: Seisi Keluarga En Mohd Farid & Pn Faralydia
serta S.K Nursyahadah
Semoga dgn kehadiran anda menambah keberkatan
ke atas keluarga kami...
Amin!


Last edited by on Thu 21 Jun 2007, 8:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 21 Jun 2007, 1:56 pm

aku abis kursus 29hb ni, 30hb tu mmg aku dah nak balik melaka dah... so, kalau takde aral melintang aku pi la umah ko dulu la.. insyaallah...

farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 21 Jun 2007, 3:31 pm

jemput dtg tem...no hal
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
dznunum
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 3
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: congratulation.....   Fri 22 Jun 2007, 12:22 pm

wah, tahniah la ye dah pindah rumah baru!!

Kalau ko nak tau, ko jgk berjiran dgn aku (rumah mak bapak aku) dan si adduni....

aku dok kat kg merbau sempak, betul2 sebelah saujana. lalu shortcut lagi dekat. umah abang aku pun kat saujana utama gak.
si adduni kat desa moccis, depan skit dari simpang masuk saujana tu!

tapi rasanya aku x dpt dtg umah ko la farid pasal aku keje sabtu ni (minggu ke 5). mana sempat aku nak balik sg buloh dari klang.......

a/way, aku doakan smuanya selamat....
tahniah skali lagi utk ko dgn farah....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 22 Jun 2007, 12:33 pm

Allah syukran jazilan
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 22 Jun 2007, 1:48 pm

farid, aku terlibat dgn sukan NRE...so boleh aku dtg mlm...Question Question ...kalu bole insyallah sampai la aku...sunny ...

Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 22 Jun 2007, 1:57 pm

No hal yanie punya pasal ok...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Tahniah   Wed 27 Jun 2007, 2:37 pm

salam
Tahniah buat farid sekeluarga.. Minggu lepas baru ada program kat kl.. so minggu ni mcm tk dapat nak joint.. Anyhow semoga selamat semuanya..
Farid jgn lupe gambo2 majlis macam biasalakan..

Guard lutut tu tak pernah kuar dari beg aku, rasa2 dah 3,4 kali dia datang kl, cume masa je tak mengizinkan.. Sory farid.. aku dah tukar sport sekarang, sebab lutut aku ada problem sejak kejadian hari itu.. for those who play golf contex me..Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Mon 02 Jul 2007, 10:47 am

terima kasih kepada yg datang...adib, ,imaliana, asz & zetty:lol:

kpd yg tak dtg aku faham...no hal...tongue
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Wed 04 Jul 2007, 3:51 pm

ni gambor majlis hari tu...






antara hidangan yang disediakan...soto...peh! sedap tu...






adib dan anak2nya bergambar dgn my wife dan syahadah




imaliana and family....kesian imaliana dah sarat anak ke-3...



tem dan hafiz(suami imaliana, xdip acctg kat segamat)...yg depan tu anak imaliana dan hafiz...




tem dan bakal org bergambar...nasib baik tem makan banyak...kalo tak aku bagi tau awek dia yang dia tgh control



awek tem, asz dan ehem2 asz....asz komen sikit?

kepada zetty sorry la aku tak sempat nak amik gambor family ko sbb aku bz layan famili mak cik aku dah....sorry ha, kirim salam kat kamal dan aryq


kepada yg sudi dtg 10Q bebanyak:) ...kepada yang tak dtg aku tak boleh nak kata haper2...Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Wed 04 Jul 2007, 5:43 pm

Tima kasih ler bebanyak jemput aku dtg. Sedap tul soto tue Very Happy .. sampai terlambat aku gi ambik hband aku kat airport:lol: .. rugi sape yg x dtg.. by the way tahniah.. lain kali boleh ler wat makan2 lagi..
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Tue 10 Jul 2007, 3:32 pm

assalammualaikum,

utk farid n lydia...sori bebyk...aku tak sempat nk dtg...mak mertua aku dtg coz adik ipar aku nk daftar u...sori bebyk...Crying or Very sad

wah seronoknye farid...nasib baik ader gambar...at least...tau gak perkembangan kekwn ku...lia,tem n asz...aku masih ingat...adib n zetty kita da jumpa...

Question Question ...kalu aku buat kt umah aku ader ke yg sudi nk dtg...tongue maklum la "saper la aku ini..."ehehe(lagu tu...) <---- umah aku sebelah ajer tm farid...hehehe
Back to top Go down
View user profile
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 12 Jul 2007, 9:10 am

elly_nie wrote:
assalammualaikum,

utk farid n lydia...sori bebyk...aku tak sempat nk dtg...mak mertua aku dtg coz adik ipar aku nk daftar u...sori bebyk...Crying or Very sad

wah seronoknye farid...nasib baik ader gambar...at least...tau gak perkembangan kekwn ku...lia,tem n asz...aku masih ingat...adib n zetty kita da jumpa...

Question Question ...kalu aku buat kt umah aku ader ke yg sudi nk dtg...tongue maklum la "saper la aku ini..."ehehe(lagu tu...) <---- umah aku sebelah ajer tm farid...hehehe

Yanie,
This coming Sunday, saya planning nk gie umah Lidya & Farid after attending Haya's friend's wedding kat Jinjang (sometime around 3.++ p.m.). So, alang-alang dah nak ke umah depa, chek hingat nk singgah umah hang, itupun kalu hang ada kat rumah+free. Almaklumlah, umah hang berdua kan dekat2...Amacam?
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 12 Jul 2007, 10:13 am



Huda di alu2kan...aku nk ikut ko gak g umah farid tp ko kena g umah aku dulu sbb aku tak bole drive sendiri...danish tak mau dok kt baby car seat.hubby aku takder...dia g bintulu...nk tido umah pun ok...ader aku geng.nt kita calling2...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Thu 12 Jul 2007, 10:14 am

aku no hal huda...hopefully plz u'll do cancel not last minute ha?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 13 Jul 2007, 8:55 am

Admin wrote:
aku no hal huda...hopefully plz u'll do cancel not last minute ha?

Insya'Allah, kalu tak de halangan, chek serbu umah hang, Farid...chek dtg ngan Yanie+son....So, hang+lidya tak perlu menyusahkan diri korang utk sediakan apa-apa, just tunggu je kitorang datang jer...wokeh...

Yanie, bole tak hang bagi written direction macamana nk gie umah hang...let's say hang start ngan Federal Highway...direction yang hang bagi semalam, chek dah hilangkan unintentionally....cuma chek ingat kat area umah hang tu ada rumah warna pink jer...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 13 Jul 2007, 10:01 am

ni petanya...double clik yah

Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 13 Jul 2007, 4:50 pm

Norrulhuda wrote:
Admin wrote:
aku no hal huda...hopefully plz u'll do cancel not last minute ha?

Insya'Allah, kalu tak de halangan, chek serbu umah hang, Farid...chek dtg ngan Yanie+son....So, hang+lidya tak perlu menyusahkan diri korang utk sediakan apa-apa, just tunggu je kitorang datang jer...wokeh...

Yanie, bole tak hang bagi written direction macamana nk gie umah hang...let's say hang start ngan Federal Highway...direction yang hang bagi semalam, chek dah hilangkan unintentionally....cuma chek ingat kat area umah hang tu ada rumah warna pink jer...

mcmner ye nk wat peta....Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 13 Jul 2007, 5:10 pm

peta tu tak ok ker
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Fri 13 Jul 2007, 5:32 pm



rsnye dr federal awk masuk LDP...lalu tol depan umah sy dulu yg kt damansara...belok kiri...menghala ke kuala selangor/sg. buloh...pastu terus ajer...jgn belok2..heheh....sampai awk jumpa The store(bdr rahman putra)...belok kiri...rsnye dr situ ader signboard desa coalfield.saujana utama.....tu awk terus ajer...awk lalu 4 traffic light...jumpa saujana...traffic light ke 5 umah saya...

ok huda...basic map ni lebih kurang dgn umah farid sbb dr main road jumpa signboard umah dia dulu...


bila nampak signboard umah farid yg besar kt traffic light...awk terus lagi....sebelah kiri jalan jumpa desa moccis pastu terus lagi.....sampai jumpa pejara sungai bulah sebelah kanan jalan..dr situ da nampak perumahan sy....sampai situ ada 2 jln masuk....
1st simpang awk jumpa pas penjara tu pun bole....atau awk ke depan skit...jumpa traffic light...belok kiri....pastu 1st simpang awk belok kanan....awk cari jalan DC 3/3, no umah 47....tu yg belakang umah pink...umah saya end lot....kalu nampak kembara n kancil comel betul la tu...kalu awk ikut instruction sy...insyallah jumpa...apa2 call saya...


aper macam huda..boleh sampai...Cool ..boleh punye la huda....flower
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Mon 16 Jul 2007, 2:46 pm

thank lydia..farid..sudi terima kehadiran kami...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FARID NAK MASUK RUMAH BARU...   Today at 3:44 am

Back to top Go down
 
FARID NAK MASUK RUMAH BARU...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» yang menghalangi malaikat masuk ke dalam rumah
» 5 orang yang pertama masuk islam
» Rumah Ditinggal Pergi ke Gereja, Nasib Jadi Apes
» Alhamdulillah, mantan pendeta "habib" Muhammad Ali Makrus masuk islam lagi
» Jaminan Masuk Surga Kristen dan Islam

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: