XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ
Similar topics

Share | 
 

 JEMPUTAN WALIMATUL URUS DIANA-KELAS A

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: JEMPUTAN WALIMATUL URUS DIANA-KELAS A   Fri 11 May 2007, 11:55 am

Salam...

Aku baru dapat jemputan Diana kelas A...

Jemputannya spt berikut:-

TARIKH:
27 MEI 2007(AHAD)

TEMPAT:
650, BLOK 27
FELDA SG MAS
KOTA TINGGI
JOHOR

*Oleh majlis misha dan majlis diana clash, aku dah maklumkan diana,kita semua kat KL pegi umah misha....jadi kawan2 kat johor disyorkan ke majlis Diana...aku dah inform nine spy bagi tau kengkawan kat johor.


Silalah wish for Diana dan bakal husband di ruangan ini.

InsyaAllah kalo aku dapat kad jemputan aku akan upload kat sini...

wassalam

Semoga Diana dan bakal suami dikurniakan rumah tangga yg bahagia


Last edited by on Wed 23 May 2007, 10:18 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS DIANA-KELAS A   Tue 22 May 2007, 12:37 pm

Selamat pengantin baru diana. Sebagai orang johor aku akan pergi kalau tak clash dengan program.. Dengar2 bat macam nak balik johor 27 ni, kalau ok aku mungkin pergi dengan dia. Sapa2 nak balik johor lagi jom ramai2kan majlis..

Faeiz d next jutawan..
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS DIANA-KELAS A   Wed 23 May 2007, 9:54 am

Aku pun mendoakan Diana and her husband to be "Selamat Pengantin Baru". Semoga kalian berdua akan hidup bahagia dan sejahtera sehingga ke akhir hayat, Insya'Allah.

p/s: Aku tak dapat pegi Majlis kawin kau ler Diana...so, kau suruh ler Cameraman kau tangkap gambar hawin kau banyak2 dan lepas tu kau jgn ler segan & silu tayangkan gambar2 tu kat sini utk tatapan ramai yang tak dapat pegi ke majlis kau tu yek....ahaks....
Back to top Go down
View user profile
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS DIANA-KELAS A   Thu 24 May 2007, 1:15 pm

Selamat Pengantin Baru Diana and hubby.. semoga berkekalan dan bahagia hingga ke anak cucu... Amin

Sorrylah x dapat dtg.. apa2 pun Tahniah:cheers:
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS DIANA-KELAS A   Today at 1:58 pm

Back to top Go down
 
JEMPUTAN WALIMATUL URUS DIANA-KELAS A
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» hukum walimatul ursy
» Gods and Goddesses ; Aradia
» Jim makes Diana's blood boil

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: