XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 Bila korang yg bujang2 nak kawin?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Thu 18 Jan 2007, 11:17 am

sekadar nak tanya bila? kalo lg cantik saper la yg menjd pilihan....
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
azianmz
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Thu 18 Jan 2007, 11:20 am

uiihhh.....sentap sikit topic ni bg yg bujangan....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Thu 18 Jan 2007, 4:44 pm

salman kata tahun ni...
bp tahun ni....

tahun ni musim mengawan?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Thu 18 Jan 2007, 9:17 pm

aik...bp un tahun nie......?????

bukan musim mengawan lah....

musim two becomes one.......bahsa biar power
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Fri 19 Jan 2007, 12:56 pm

salman kalo kau kawen aku turun tawau satu famili...

tapi yg ni kali ke berapa kau ckp nak kawen pun aku tak tau...
aku rs kau kena mandi air longkang kot despite mandi air bunga bagi mengubati masalah ketiadaan jodoh kau tu...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Mon 22 Jan 2007, 5:45 pm

ai.. setakat kawin baru satu anak ?????

aku masih aa chance untuk dapat lebih dari tu insyAllah>>>>

e....aku nie meilih sangat>>>>>

nantillah tunggu dan lihat>>>>

satu famili tau datang...aku jemput dengan private car aku>>>>>>
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Wed 24 Jan 2007, 11:23 am

ok lah...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul


Number of posts : 30
Age : 37
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Mon 26 Feb 2007, 7:58 pm

hehehhe...kawin....lambat lagi ler...tetunggu ler dulu...lom stabil lagi nie...hehheheh...hahhaha

tapi ramai ler dah kawin dah beranak pinak pun ader..elly...yanie...fadly...farid....hehheeh

sykurlah dier orang dah kawin...rezeki tu...

huhuhu....bagi yang lom kawin lagi tu....hehheheh....tak per ader nanti jodoh tuk kiter....

hahhaha


chows..
Back to top Go down
View user profile
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Tue 27 Feb 2007, 10:54 am

hanie_d'honey wrote:
hehehhe...kawin....lambat lagi ler...tetunggu ler dulu...lom stabil lagi nie...hehheheh...hahhaha

tapi ramai ler dah kawin dah beranak pinak pun ader..elly...yanie...fadly...farid....hehheeh

sykurlah dier orang dah kawin...rezeki tu...

huhuhu....bagi yang lom kawin lagi tu....hehheheh....tak per ader nanti jodoh tuk kiter....

hahhaha


chows..

xstabil? financially ke physically ke emotionally??
sid, rzki tue dimana2..mana tau by the time ko nk kawin,
ko naik pangkat ker..dpt keje lg best dr skrg ker..I love you
calon??..ermm.. scratch
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Tue 27 Feb 2007, 10:57 am

betoi tu kata isteri ku...kan ummi kan:bounce:
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul


Number of posts : 30
Age : 37
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Fri 02 Mar 2007, 10:09 pm

hehheheh....erm...

macam2 boleh di kater kan semua ler...hhehehhe....insyallah...ader jodoh tu nanti tak ke maner ler...ader nanti tu....hehehhe...
Back to top Go down
View user profile
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Tue 20 Mar 2007, 6:25 pm

em.hanie.nasihat c farid....p mandi air longkong.....

confirm datang jodoh......

siapa...ko nak ...itu yang datang...

kan farid...yang hebat longkang belakang rumah FARID TU..........
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Bila korang yg bujang2 nak kawin?   Today at 3:42 am

Back to top Go down
 
Bila korang yg bujang2 nak kawin?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» bila ortu melarang anda mengenakan jilbab
» bolehkah wanita menolak lamaran laki-laki?
» jika duda atau janda berzina
» bila lupa sedang bernazar
» Kebolehan menikahi Gadis (BOCAH) di bawah UMUR dalam Alquran mulia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: