XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 JAWATAN KUASA REUNION XBACC

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Mon 09 Jul 2007, 8:59 am

salam

Adalah dgn ini saya membuka pilihan dan sukarelawanan untuk menjadi sbhgn dari pada AJK Reunion yg akan diadakan pada 8 Disember 2007...

Cadangan dari kalian adalah amat2 diharapkan.
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Thu 12 Jul 2007, 4:20 pm

salam



Jawatan-jawatan yg perlu diisi:-

1) MC-2 Orang=1 lelaki & 1 perempuan

2)BENDAHARI

3)PENGURUS PERSEMBAHAN

4)PENGURUS PROMOSI

5)PENGURUS PENYEDIAAN HADIAH

6)PENGURUS SUKAN DAN AKTIVITI

7)PENGURUS KEAGAMAAN-DOA DAN ADAB SOPAN

Sebarang permohonan sila forwrkan di sini...AJK akan diumumkan pada 5/9/2007....
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Wed 25 Jul 2007, 9:51 am

salam tak der org nak join ker? Aku dengar ramai yg komen itu-ini....sajer nak tgk apa org tu nak buat yer:tongue:
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Thu 26 Jul 2007, 12:39 am

Admin wrote:
salam tak der org nak join ker? Aku dengar ramai yg komen itu-ini....sajer nak tgk apa org tu nak buat yer:tongue:

ala bro... aku skang ni takde internet la kat umah... tp kekadang tu ada gak datang la kat cc.... pastu hp aku skang ni tgh repair... so, minggu dpn baru ok... pape hal just sms aku nanti....

farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Thu 26 Jul 2007, 12:50 am

salam
tem, kau tak nak jd ajk ker?

aku puji kau lah tem...komitmen kau baguz...

thanks
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Thu 26 Jul 2007, 1:03 am

hm... kalau dalam senarai ajk tu aku bleh jd ape yek... hehehe

farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Thu 26 Jul 2007, 1:04 am

setuju jer dulu nnti aku decide...

atau kalo kau minat satu jwtn aku akan terima gak
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Thu 26 Jul 2007, 1:07 am

fenhard80 wrote:
hm... kalau dalam senarai ajk tu aku bleh jd ape yek... hehehe

:farao:

aku rasa aku bleh jadi tukang pulun kot.... tukang promote ar hehehe
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Thu 26 Jul 2007, 1:21 pm

salam

ok gak tu...make sure kau promote by email, mails, sms and phone call to them directly...

thanks...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
smurf
Ahli 2 Bintang
Ahli 2 Bintang


Number of posts : 11
Registration date : 2007-01-10

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Wed 08 Aug 2007, 8:31 pm

aku nak jawatan bendaharu...... ada kosong x?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Fri 10 Aug 2007, 1:12 pm

ok aku yakin ko boley smurf
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Fri 31 Aug 2007, 10:02 pm

salam

AJK 1st XBACC REUNION adalah spt berikut:-

1) MC=Kluby+Huda

2)BENDAHARI=Adib

3)PENGURUS PERSEMBAHAN=Nazri

4)PENGURUS PROMOSI=Tem+Farid

5)PENGURUS PENYEDIAAN HADIAH+Smurf

6)PENGURUS SUKAN DAN AKTIVITI=Farid+jun dasima

7)PENGURUS KEAGAMAAN-DOA DAN ADAB SOPAN=Norbat

Diharap AJK dapat memberi komitmen dalam menjayakan program yang dirancang utk sekian lamanya.

Namun begitu Admin masih bercadang membuat beberapa penambahan AJK di atas
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: tukang pulun....   Thu 06 Sep 2007, 12:02 am

salam

Setelah sekian lama aku tak masuk portal ni... portal ni dah maju gilerz... dah la aku guna dial-up connection ajer, jadi lembab giler nak download page ke page.. raser nak tido pun ader ar....

tapi aku gagahkan diri menunggu satu demi satu item komputer ni download sampai aku sempat pi toilet la.... terima kasih kepada Admin sebab bagi aku jawatan tukang pulun (promosi) untuk Reunion kali pertama ini...

however, itu bukan soalnya, soalnya sekarang CAWANGAN AKU ADA FUNCTION LA 8 & 9 DISEMBER TU WEHH.. WAAAA....!!! Crying or Very sad PENYERTAAN ADALAH SUNAT MUAKKAD (LEBIH BERAT KEPADA WAJIB LA GITU)...

Sebelum ada orang tanya baik aku bagikan jawapan seperti yang berikut:

1. Apemende function tu:?:
2. Sapa yang join function nie:?:

Arrow Jawapan: Family Day. Family Day untuk Pejabat aku la...

3. Tarikh napa begitu jauh:?:
4. Tak boleh ubah ke tarikh tu:?:

Arrow Jawapan: Itu ajer tarikh yang Ketua Pengarah free... so, kena ikut masa dia la... Dia Big Boss maa....

5. Ape kene mengene Ketua Pengarah ko nak join Family Day Pejabat ko lak nie...Question

Arrow Jawapan: Dah bos cawangan aku nak jemput dia aku nak kata apa lak kan....

6. Apemende function tu:?:
6a. Sapa yang join function nie:?:

Arrow Jawapan: Family Day. Family Day untuk cawangan aku la...

7. Penting sangat ker function tu:?:
8. Tak join tak bleh ker:?:
9. Best gilerz ker function tu:?:
10. Apa yang ko boleh dapat kalau ko join function tu:?:
11. Bagaimana ko boleh terjebak dengan function ni:?:

Arrow Jawapan: Kan aku dah kata "PENYERTAAN ADALAH SUNAT MUAKKAD (LEBIH BERAT KEPADA WAJIB LA GITU)..." Takkan tak paham2 lagi.... WAJIB ler.... best ke tak join jer...

12. Bila function nie:?:

Arrow Jawapan: Sila rujuk di atas (Apa la..... punya bijak... sapa yang tanya nie...?)

Makanya dengan ini aku dengan berat hatinya tidak menconfirmkan diri aku untuk menyertai Reunion kali pertama ini.... Sekaligus jawatan aku sebagai tukang pulun (promosi) pun aku terpaksa lepaskan... Macam mana nak promote kalau tukang promote nya pun tak boleh nak pi.... (Admin, sorry ar...)

Anyway, aku rasa ada hikmahnya....

Aku mendoakan agar Reunion kali pertama ini akan berjaya dan i'm still going to be The Ghost in the Shell Station in this portal.....

Sekian, aku akhiri karangan aku yang berjumlah 7799 patah perkataan (aku agak ajer) dengan Assalamualaikum w.b.t.

farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Fri 07 Sep 2007, 12:46 pm

tem...aku take over kerja kau...aku faham...

aku dah start sibuk kat menara maybank....jd aku pohon kpd yang ada masa sila2 lah promotekan yer
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: wah.....takhta kerajaan dah habis   Sat 22 Sep 2007, 7:57 am

baru sebulan laptop aku dilanda musibah...korang amik kesempatan....

habis ajk position d kebas...

tak pe tahun nie chance untuk korang tahun depan my turn ok.....

AJK PENDAFTARAN ada tak...aku nak tulis nama nie......

let me be the first guest...aku nak buat performance nie...lagu pangako sayo...

lagu hit IKON philipines.......bahasa ibunda macik aku..... guarantee vogue...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: JAWATAN KUASA REUNION XBACC   Today at 3:39 am

Back to top Go down
 
JAWATAN KUASA REUNION XBACC
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» High School Reunion.. girl w/pimples
» 662 sqn AAC Munster
» 28 (BR) Signal Regt
» 7 Signal Regient, Herford
» Bedah buku:DAJJAL YA'JUJ DAN MA'JUJ

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: