XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 THE 1st XBACC REUNION

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

LOKASI REUNION YG DIRASAKAN SESUAI?
KL
35%
 35% [ 9 ]
MELAKA
35%
 35% [ 9 ]
NEGERI 9
0%
 0% [ 0 ]
JB
4%
 4% [ 1 ]
SHAH ALAM
0%
 0% [ 0 ]
PJ
0%
 0% [ 0 ]
GENTING
23%
 23% [ 6 ]
PULAU LAH PULAK
3%
 3% [ 1 ]
SABAH NEGERI SALMAN
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 26
 

AuthorMessage
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: tempat jatuh lagi di kenang   Wed 09 May 2007, 3:30 pm

Jumpala la kat warung londu sarapan roti canai dulu. pastu makan tengah ari kat kedai abang long kat taman dimensi.. Pastu kita pergi air panas gadek mandi2, tem mesti suka, lepas tu pergi kelemak makan tomyam. lepas tu kita pegi pasar borong pukul 4 pagi, roti canai lagi dengan kuah asam pedas. lepas tu kita pergi restoran jejantas kat ayer keroh lalu jalan belakang. lepas tu kita pergi pulau sobang utk org2 yang amik masa lebih..
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Fri 11 May 2007, 8:54 am

komander wrote:
Jumpala la kat warung londu sarapan roti canai dulu. pastu makan tengah ari kat kedai abang long kat taman dimensi.. Pastu kita pergi air panas gadek mandi2, tem mesti suka, lepas tu pergi kelemak makan tomyam. lepas tu kita pegi pasar borong pukul 4 pagi, roti canai lagi dengan kuah asam pedas. lepas tu kita pergi restoran jejantas kat ayer keroh lalu jalan belakang. lepas tu kita pergi pulau sobang utk org2 yang amik masa lebih..


Agenda hang tu bunyinyer mcm nak flashback memori lama hang je......ahaks. Buat kat K. Lumpur ler reunion tu baru best sbb almost 99.999999% budak kita ada kat area KL ni...amacam?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Fri 11 May 2007, 10:36 am

aku fikir mudah kat KL/shah alam...senang, dekat dan buat simple ajer just makan2...1st time katerkan...

kalo fikir payah sikit, aku rasa kat melaka....memories remain la kononnye...tempat kita blajo....tapi ongkos agak boleh tahan...kurang2 kena bermalam....satu family mungkin jejak rm 200....lepas tu bila aku tanya patut buat tak?...ramai setuju sesangat....tapi bila aku tanya sape nak join dan bayar the cost....sorang pun tak sanggup...

aku risau kalo jd mcm tu....
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Fri 18 May 2007, 2:19 pm

Admin wrote:
aku fikir mudah kat KL/shah alam...senang, dekat dan buat simple ajer just makan2...1st time katerkan...

kalo fikir payah sikit, aku rasa kat melaka....memories remain la kononnye...tempat kita blajo....tapi ongkos agak boleh tahan...kurang2 kena bermalam....satu family mungkin jejak rm 200....lepas tu bila aku tanya patut buat tak?...ramai setuju sesangat....tapi bila aku tanya sape nak join dan bayar the cost....sorang pun tak sanggup...

aku risau kalo jd mcm tu....


Setuju bebenor.....bukan apa Mr. Admin, semenjak keje ni, dah kerap kali eden pegi Melaka...dah bosan dah....so, kalu boleh kita buat kat KL je ler...lagipun byk aktiviti yg boleh dibuat kat sini, contohnya aktiviti makan2, dan sambil makan kita sembang2 kemudian makan lagi dan lepas tu kita sambung sembang....nama pun reunion kan...lama tak jumpa sejak kiter suma grad.....
Back to top Go down
View user profile
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Sat 19 May 2007, 2:41 pm

farid aku x kisah nak wat reunion kat maner pun.. korang x nak ker wat pre reunion?.. wat kat area kl jer.. e.g high tea kat klab darul ehsan (KDE).. food sedap pricing ok.. abg ipar aku exec chef kat situ..
Back to top Go down
View user profile
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Mon 21 May 2007, 8:45 am

adib79 wrote:
farid aku x kisah nak wat reunion kat maner pun.. korang x nak ker wat pre reunion?.. wat kat area kl jer.. e.g high tea kat klab darul ehsan (KDE).. food sedap pricing ok.. abg ipar aku exec chef kat situ..

Ok gak tu Adib.......amacm Mr. Admin???
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Mon 21 May 2007, 11:50 am

adib nanti aku kontek hang ok?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 23 May 2007, 10:39 am

azian ada dpt quotation kita bayar RM 30 tapi dapat coupon utk makan RM 50....dekat concorde hotel shah alam...menarik gak...

aku masih menanti dari adib ttg price...

smlm aku kol fakharuddin, dia tanya apasal tak buat kat melaka?
aku jawab mcm sebelum2 ni...
perkembangangan fakh terkini, isteri dia due next month...

ada sesape nak bg cadangan?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Zetty
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 18
Lokasi : Bukit Antarabangsa
Registration date : 2007-03-28

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 23 May 2007, 10:34 pm

Farid, aku pernah gi hi tea kat flaming ampang. Tak mahal, RM 25 jek.. tapi tu dolu2 lah.. sekarang aku tak tau.. apa kata ko cuba tanya2.. best gak food kat situ.. start from 12 to 5 pm. bleh makan sampai kebuntang.. hehehe.. pas makan bleh gi main bowling.. tak yah ko nak pening2 kepala nak arrange buat tournement bowling.. menarik tak idea aku..

Anyway.. aku voted for KL area...
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 24 May 2007, 12:42 pm

Zetty wrote:
Farid, aku pernah gi hi tea kat flaming ampang. Tak mahal, RM 25 jek.. tapi tu dolu2 lah.. sekarang aku tak tau.. apa kata ko cuba tanya2.. best gak food kat situ.. start from 12 to 5 pm. bleh makan sampai kebuntang.. hehehe.. pas makan bleh gi main bowling.. tak yah ko nak pening2 kepala nak arrange buat tournement bowling.. menarik tak idea aku..

Anyway.. aku voted for KL area...


menarik idea ko zetty...Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 24 May 2007, 1:19 pm

farid aku dah call abg ipar aku.. price dlm RM32. including dewan kecik sekali.. nanti aku discuss habis2an dulu k.. dah finalist nanti aku bagitau k..
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 30 May 2007, 2:19 pm

hmm... korang nk buat makan2 kat hotel ni bila? scratch

ke dah buat dah.. pasal dah lepas tarikh kan... What a Face

biasa la kalau dah tlepas kertapi cam ni ler jadiknyer.. lol!

farao
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 30 May 2007, 2:21 pm

Idea oh ye.. buat masa ni sampai 29 jun 2007 aku setuju sangat la kalau nak buat makan2 tu kat area KL What a Face

farao
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Kat maner sebenarnyee?   Wed 30 May 2007, 5:46 pm

Proses demokrasi nampaknya tercalar kalau betul projek ni dijalankan kat kl jugak. Mejoriti apa Melaka.. Anyhow firm jela betul2, janji jadik. Bukan senang nak puaskan hati semua orang. Farid tulis besar2 kat muka hadapan kalau dah finalise..
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 31 May 2007, 12:16 pm

komander wrote:
Proses demokrasi nampaknya tercalar kalau betul projek ni dijalankan kat kl jugak. Mejoriti apa Melaka.. Anyhow firm jela betul2, janji jadik. Bukan senang nak puaskan hati semua orang. Farid tulis besar2 kat muka hadapan kalau dah finalise..

komander... mkn2 yang aku citer ni bukan reunion tp mkn2 kat hotel sebelum reunion yang purposely nk menambahkan peserta......

reunion tu tetap mengikut dasar demokrasi negara Artikel ... (yang mana satupun aku pun dah lupa... tongue ) Perlembagaan Malaysia.....

farao
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: OOO   Thu 31 May 2007, 1:47 pm

Tu namanyer pre-reunion. boleh bentuk ajk. jgn lupe ajk yang planing power kita saudara bp.. dan adik beradik serumahnyer.. tidak ketinggalan tem jugak...
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Fri 01 Jun 2007, 1:05 pm

komander wrote:
Tu namanyer pre-reunion. boleh bentuk ajk. jgn lupe ajk yang planing power kita saudara bp.. dan adik beradik serumahnyer.. tidak ketinggalan tem jugak...

ye la tu kelubi8) Cool ...jgn nnt ko yg tak nampak batang hidung..pirat pirat ...ooohhh..ye...jutawan beriman...mcmner pelaburan melalui internet gomen nk block...ko d stop ker belum...Question Question
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Goment oh goment   Fri 01 Jun 2007, 1:41 pm

elly_nie wrote:
komander wrote:
Tu namanyer pre-reunion. boleh bentuk ajk. jgn lupe ajk yang planing power kita saudara bp.. dan adik beradik serumahnyer.. tidak ketinggalan tem jugak...

ye la tu kelubi8) Cool ...jgn nnt ko yg tak nampak batang hidung..pirat pirat ...ooohhh..ye...jutawan beriman...mcmner pelaburan melalui internet gomen nk block...ko d stop ker belum...Question Question

Malaysia sebuah negara demokrasi. Internet kan benda global. kalau kita datang, orang dah tutup umah kenapa mesti nak sibuk2 buat kat sini, banyak lagi umah kosong yang pintunya sentiasa terbuka. Satu fakta yang kita kene terima, tunggu ajela, dulu lagi pun diaorang dah sebut2.. n satu fakta lagi yang kita kene tahu ialah setiap 10 saat kat amerika 1 orang akan joint online business macam ni. Samada betul ke tak plateform nyer terpulangla pada penilaian masing2..Rolling Eyes

Demokrasi oh demokrasi.. kan lebih baik blok lamanweb2 yang tak senonoh.. Kitaorang pun ada jual benda yang kerajaan sokong penuh, namanya skor A programme. Tusen on line untuk studen darjah 1 sampai tingkatan 3. Very interactive n inovative. Webucation learning..Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Fri 01 Jun 2007, 4:21 pm

MELAKA?Aku tak der hal, nanti aku dah confirm ramai lak yang excuses itu ini...

adib kata kalo hi-tea kat kelab darul ehsan ampang rm 32++
azian bagi tau rm 30 makan2 kat concorde shah alam...

aku rasa it's better 4 us coz this iz 1st time...don' expect more...it is difficult to start somethin'
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Sat 02 Jun 2007, 3:01 am

Admin wrote:
MELAKA?Aku tak der hal, nanti aku dah confirm ramai lak yang excuses itu ini...

adib kata kalo hi-tea kat kelab darul ehsan ampang rm 32++
azian bagi tau rm 30 makan2 kat concorde shah alam...

aku rasa it's better 4 us coz this iz 1st time...don' expect more...it is difficult to start somethin'

aku tak kisah kat maner nanti jangan lupa letak map What a Face

so, kalau nak buat ajk baik copek... pasal bulan ogos dah dekat nanti kalau planning tergesa-gesa kang tak jadi lak... king

farao
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 05 Jun 2007, 9:58 am

komander wrote:
elly_nie wrote:
komander wrote:
Tu namanyer pre-reunion. boleh bentuk ajk. jgn lupe ajk yang planing power kita saudara bp.. dan adik beradik serumahnyer.. tidak ketinggalan tem jugak...

ye la tu kelubi8) Cool ...jgn nnt ko yg tak nampak batang hidung..pirat pirat ...ooohhh..ye...jutawan beriman...mcmner pelaburan melalui internet gomen nk block...ko d stop ker belum...Question Question

Malaysia sebuah negara demokrasi. Internet kan benda global. kalau kita datang, orang dah tutup umah kenapa mesti nak sibuk2 buat kat sini, banyak lagi umah kosong yang pintunya sentiasa terbuka. Satu fakta yang kita kene terima, tunggu ajela, dulu lagi pun diaorang dah sebut2.. n satu fakta lagi yang kita kene tahu ialah setiap 10 saat kat amerika 1 orang akan joint online business macam ni. Samada betul ke tak plateform nyer terpulangla pada penilaian masing2..Rolling Eyes

Demokrasi oh demokrasi.. kan lebih baik blok lamanweb2 yang tak senonoh.. Kitaorang pun ada jual benda yang kerajaan sokong penuh, namanya skor A programme. Tusen on line untuk studen darjah 1 sampai tingkatan 3. Very interactive n inovative. Webucation learning..Very Happy


ooooo....skor A aku pernah dgr...sepupu husband aku join gak...ader dia terangkan kt aku tp aku tak faham...n tgh malas nk fikir....Cool Cool
okler...thank panjang lebar ko terangkan...tp aku faham skor A ajer...Laughing Laughing ...okler...wish u best of luck for whatever u do...aper yg ko buat kalu rajin mmg bole success punye...good luck...good luck..sunny sunny
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 05 Jun 2007, 10:03 am

Admin wrote:
MELAKA?Aku tak der hal, nanti aku dah confirm ramai lak yang excuses itu ini...

adib kata kalo hi-tea kat kelab darul ehsan ampang rm 32++
azian bagi tau rm 30 makan2 kat concorde shah alam...

aku rasa it's better 4 us coz this iz 1st time...don' expect more...it is difficult to start somethin'

tarikh bila??...so yg maner satu pilihan hati farid...antara 2 tpt tu yg mane senang dituju n senang parking....Cool Cool maklumla...mcm aku kena ensure driver kata ok n on...aku sampai la..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 05 Jun 2007, 11:52 am

perkembangan terbaru...beberapa kengkawan kalo boley buat hjg tahun ni...

antara yg nak pinda tarikh tu ialah fakharudin sbb isteri dia due bulan 8 ni...bp lak kata time bulan 8 cikgu2 bizi sikit sbb bebudak nak exam...cikgu kena beri komitmen lah katanya...

kalo hjg tahun rate hotel or resort quite expensive sikit... apa pandangan anda?

yanie...sbaq yer aku tak konfirm lagi di mana dan tarikh tu sbg target date 4 us ok?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 05 Jun 2007, 5:13 pm

Admin wrote:
perkembangan terbaru...beberapa kengkawan kalo boley buat hjg tahun ni...

antara yg nak pinda tarikh tu ialah fakharudin sbb isteri dia due bulan 8 ni...bp lak kata time bulan 8 cikgu2 bizi sikit sbb bebudak nak exam...cikgu kena beri komitmen lah katanya...

kalo hjg tahun rate hotel or resort quite expensive sikit... apa pandangan anda?

yanie...sbaq yer aku tak konfirm lagi di mana dan tarikh tu sbg target date 4 us ok?

hujung thn...:-?....lambat lagi la ye....okler..aku tak kisah farid....ok gak ms tu danish da besar ckit...Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 06 Jun 2007, 1:57 pm

hujung tahun..... maknanyer takde la acara makan2 (pre-reunion)... kita terus ngan reunion la gayanyer....

hm... aku yang bujang ni takde masalah sgt la... Basketball just tengok hari tu ada hal ke tak aje la...

tapi yang penting nak tau tarikh dan tempatnyer... confused

roger & out...

farao
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: KL pun kl kl la   Fri 08 Jun 2007, 3:18 pm

Jangan sampai orang jauh dari kl bole sampai, orang2 kl tak muncul2 pulak, semua pemastautin tetap kl adalah diwajibkan hadir, tak lupa jugak yang takde komitment keluarga macam tem..Wink Untuk kakitangan kerajaan adalah disarankan untuk menderma sorang sedikit untuk buat aktiviti lucky draw ke, hadiah main kerusi beracun ke, n etc. Gaji dah naik kan, apa salahnya..
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 12 Jun 2007, 3:17 pm

oit komander... ingt "komitmen keluarga" tu anak/bini/suami je ker....

anyway, aku sokong ngan kelubi... org-org KL wajib turun...

lucky draw tu bleh bincang.. no problem...

ataupun, aku sarankan setiap sorg sumbangkan satu barang untuk lucky draw.... tak kira gomen ke tak.... yang penting ada sumbangan... harga barang tu toksah tanya tp mesti tulis daripada sapa... kalau kelubi "jutawan beriman" bagi mee maggie ni nak kena belangkung.... lol!

roger & out

farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Fri 15 Jun 2007, 9:46 am

the content of programme quite important...

thanks 4 the suggestion to kluby...

tapi aku nak tanya korang sama ada korang setuju ker tidak nak buat reunion at the end of this year or in this coming month of august...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Mon 18 Jun 2007, 9:00 am

Admin wrote:
the content of programme quite important...

thanks 4 the suggestion to kluby...

tapi aku nak tanya korang sama ada korang setuju ker tidak nak buat reunion at the end of this year or in this coming month of august...

albino venue ye di maner???kalu jauh2 nk kena tanye hubby aku awal2 takut dia kena outstation....audit plan...Suspect
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Mon 18 Jun 2007, 9:50 am

kalo ikut voting chart yang aku buat ramai yg nak kat melaka.

My advice is KL. coz ini 1st time. nak semua perfect utk permulaan payah. normally kita akan take for granted. for the next aku percaya it will be better and best...

kalo di KL, programme hanya sehari...just we have hi-tea or lunch together and borak2...kalo pengisian lain utk lelaki mgkn aku nak buat game futsal sesama kitaorang instead of against outside team.

for girls maybe i can propose bowling...amacam?

kalo lagi ramia may be kita boleh main paint ball nak?

the importance now is commitment all of our members. Siapa yg tak bg commitment just tinggalkan sahaja. Coz aku tak nak kecewakan mereka yang betul2 eager nak buat this reunion.

persoalan skrg nak buat bln 8 atau bln 12?

everythin' will be ok for me but it may be ko for u all. So reply here whetever u want to tell the admin ok?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
dznunum
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 3
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: assalamualaikummmm.......   Mon 18 Jun 2007, 1:40 pm

maaf, nak menyampuk jap!!

nak tanya ni, reunion ni utk ex student je ke, boleh bwk satu family dtg skali???

aku malas la nak baca chat ni dari awal sampai akhir.....lol!
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Mon 18 Jun 2007, 2:03 pm

hanum...
no hal kalo bawak family

kita mmg alu2 kan sgt

dapat kenal semua...

dah ramai yg dah berfamily
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Mon 18 Jun 2007, 3:40 pm

assalamualaim w.w.t.................

wah.....korang nie.....kalau nak buat planning............ikut korang je.............

mentang-mentang lah aku dah lama tak aktif..........

(merajuk)..........unutk pengetahuan korang semua aku no longer lagi KPMG auditor..........

sekarang dah jadi GURU sekolah rendah...........so bab2 cuti nie bukan senang nak apply..........kalau dapat cuti pun tak kan nak g ke KL dua hari je pas tu balik.......

lagi satu UPSR tu bulan 9 so kitaorang struggle for UPSR lah.........nie mesti tak fikir aku..........


buat lah hujung tahun.............
Back to top Go down
View user profile
Zetty
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 18
Lokasi : Bukit Antarabangsa
Registration date : 2007-03-28

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Mon 18 Jun 2007, 11:08 pm

Farid aku setuju dengan ko..is better if kalau buat kat KL..bcos most of us are in KL and most of us married already. Need to consider our spous availability jugak.. If buat dekat out of KL ada ke yang betul2 bleh bagi commitment nak travel?..anyway, this is my opinian..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 19 Jun 2007, 1:56 pm

salman kau baru tau ka aku mau buat reunion?

zetty ckp mmg ada betulnya...

aku nak komitmen jer...kbykan dah kahwin dan beranak...aku ckp ada rasionalnya gak ok...sorry pd yg tak berkeadaan spt kami

yg penting sumer org boley dtg.

yang poyo tak nak join kita pakat biar jer diorg...kita yg sepakat nie kena kuat...jgn goyah dgn mereka yg tak mau join ok..
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: demokrasi oh demokrasi..   Tue 19 Jun 2007, 2:53 pm

Takpelah kita ada kat malaysiakan... So demokrasi ala malaysia la yang kita applykan.Sad Buat ajela janji jadik.. untuk kawan2 yang yang tak tau or tak pernah joint portal ni wujudkan satu jawatankuasa untuk call mereka2 ini...
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 19 Jun 2007, 3:33 pm

JAWATANKUASA?
aku invite korang...sape yg sudi?

maklumat mereka2 ni dekat direktori portal ni...

aku tak mau org kata gila kuasa lak...baguz cdgn anda kelubi
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 20 Jun 2007, 2:25 pm

hm... aku setuju gak ngan salman tapi akhir tahun ada gak cikgu yang kena pi kursus masa cuti. ko kursus ke tak salman? ko yang cadangkan akhir tahun kalau ko tak turun aku belangkung gak...

tempat aku tak kisah la walaupun melaka mendahului liga kan... he3

untuk jawatankuasa yang akan ditubuhkan itu, aku cadangkan kita just contact mereka yang dah mendaftar dengan portal ni dulu. kenapa? sebab mereka yang dah mendaftar ke portal ni telah meluangkan masa tak sampai 10 min untuk mendaftar dan ini menunjukkan yang mereka mempunyai minat untuk merapatkan silaturrahim sesama kita.

so, toksah nak pening kepala... bak kata farid, biarkan je mereka... nanti bila mereka yang lain dah nampak aktiviti2 yang dah dijalankan dan dengan continuous participation and promotion from existing members, aku percaya portal ini akan bertambah popular...

farid, ko takleh set ke supaya any news daripada portal (seperti futsal/bowling) dihantar terus ke sms... (maksudnyer send sms melalui laman portal ni...) - aku ni idea ader ar nak buat tak tau .lol! pastu kita reply pun melalui sms then terus link ngan portal ni... so, takyah ler ko nak contact sorg2 kan.... sian gak ngan ko.... albino

aku rasa dengan cara ni, komunikasi antara portal members akan lebih berkesan... maklum la kat sarawak nun nak kena naik bot dulu pastu baru jumpa internet... Basketball jangan mare salman... nanti kena jual... hehehe

farao
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 21 Jun 2007, 12:14 pm

admin...nk tumpang tanye...kalu ikut tajuk column ni...bln 8 tu tak conform lagi ye????Question
No Suspect confused scratch
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 21 Jun 2007, 12:28 pm

sekarang aku nak bincang the date...kalo ramai setuju aku ikut jer...

macam mana yani?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 21 Jun 2007, 1:46 pm

waduh waduh....

lor... kok susah mau decide... kalu begini bisa bingung dibuatnya..!

kalu mau ditanya-tanya, tanya saja di sini dong... cepat sih.... drunken

farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 21 Jun 2007, 5:34 pm

Perhatian semua
1st Reunion akan diadakan seperti berikut
TARIKH:
8 DISEMBER 2007 (SABTU)
TEMPAT:
KELAB DARUL EHSAN(KDE)
AMPANG
MASA:
2.00 PTG-11.00 MLM
STYLE MAJLIS:-
HI TEA
MENU MAKANAN:
AKAN DIBERITAHU KELAK
BAYARAN:
AKAN DIBERITAHU KELAK(MUNASABAH)
LAIN2:
PROGRAM DAN PENGISIAN YG AKAN
DIPERTIMBANGKAN SPT BERIKUT
1)DOOR GIFT
2) FUTSAL UTK LELAKI-MALAM
3)NET BALL UTK PEREMPUAN-PETANG
jumpa di saaaana!!!
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 21 Jun 2007, 7:44 pm

Pembayaran penyertaan 1st reunion xBAcc hendaklah dilakukan sebelum 31 Oktober 2007...

Jumlah nanti aku bincang dgn pihak berkenaan. Jgn risau aku tak der nak amik untung...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
bertsabahan
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 8
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 26 Jun 2007, 11:21 am

Admin wrote:
Pembayaran penyertaan 1st reunion xBAcc hendaklah dilakukan sebelum 31 Oktober 2007...

Jumlah nanti aku bincang dgn pihak berkenaan. Jgn risau aku tak der nak amik untung...

klu cam aku dari jauh ni ada spesel ofer ka? mcm tiket percuma pergi balik, tempat penginapan di Concorde Hotel slama 3D2N dan wang saku RM...tak yah bnyak sgt dlm 2 tau 3 ribu tu kira ok ler....heheheh.. pa2 pn saya cuba n try dlu la yek...wowwwww........yabadabaduuuuuuuuu....
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 27 Jun 2007, 5:48 pm

pergh... bert demand lagi tu... gaji banyak naik ar bert julai ni.... :)

ok i take note of the date.... roger and out...

:farao:
Back to top Go down
View user profile
bertsabahan
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 8
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Tue 03 Jul 2007, 1:33 pm

ler mat tu kenaikan tuk fully gov jer......... yg half2 cam aku ni tak de kena mgena la....
so cam mn leh ker? laaa bkn bnyk pun ckit ja tu....bleh yek........

kwang...kwang..kwang....ariba ariba........wuszzzzzzzzzz....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 04 Jul 2007, 3:35 pm

macam2 permintaan la ko bert...

cubalah dtg kalo dapat...

aku harap sampai2kanlah kpd kawan2 yg lain
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
bertsabahan
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 8
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Wed 01 Aug 2007, 11:43 pm

lau tak de aral melintang sbelum subuh beta sampi...

ni dah nak start buat budgeting ler ni tuk kos pjalanan...waduh2 bikin ribut2......terpaksa ikat perut ler ni........
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Thu 23 Aug 2007, 1:29 pm

salam
Berikut adalah kadar yg dicadangkan

Pembayaran utk ahli XBACC RM 50
Manakala bagi famili RM 60

Bagi warga XBACC yg lain anda dijemput ke majlis reunion ini....

Pengumuman AJK akan dibuat pada 1 Sept 2007
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Kosnye...   Wed 29 Aug 2007, 5:02 pm

Brape kos nye beb....??
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: THE 1st XBACC REUNION   Today at 3:41 am

Back to top Go down
 
THE 1st XBACC REUNION
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» High School Reunion.. girl w/pimples
» 662 sqn AAC Munster
» 28 (BR) Signal Regt
» 7 Signal Regient, Herford
» Minden early 60s

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: