XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 LANGKAH PERTAMA KITA BERORGANISASI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: LANGKAH PERTAMA KITA BERORGANISASI   Thu 18 Jan 2007, 11:34 am

Memandangkan posting aku sebelum ni hanya utk mendapatkan pandangan dan nampaknya kita masih kabur, ada baiknya aku coretkan sendikit apa yg tersirat di kotak pemikiran aku.

Masa aku temankan isteri aku main net ball kat satu kelab kat Ampang, percaya atau tidak bahawa kelab itu dimilikki oleh orang beragama sikh? Cuba kita bayangkan masjid2 dan surau2 kita, AJK asyik bertelagah berebut jawatan sedangkan nak bayar bil api dan air pun terpaksa bergantung kepada kutipan derma dari jemaah. Sedih bukan?

So aku rasa begitu juga dgn BAcc ni. Why not kita tiru mereka punya dan yg baik tiru takper kan?


Last edited by on Sat 22 Sep 2007, 1:26 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: LANGKAH PERTAMA KITA BERORGANISASI   Thu 20 Sep 2007, 7:17 pm

hm... btul gak tu...

bende ni nak kena dibawa diskusi nih...

farao
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: LANGKAH PERTAMA KITA BERORGANISASI   Fri 21 Sep 2007, 12:34 pm

Yang baik boleh tiru.....meniru dlm exam boleh kira baik tak? sbb nk score dlm exam...tu kan benda yg baik...kiu kiu kiu..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: LANGKAH PERTAMA KITA BERORGANISASI   Today at 3:39 am

Back to top Go down
 
LANGKAH PERTAMA KITA BERORGANISASI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 5 orang yang pertama masuk islam
» Kapan puasa pertama kali dimulai..?
» SEJARAH AQIQAH
» Kalimat Syahadat Menurut Hadis Muslim..
» Studi Kasus Aceng : Bila Istri Dah Ga Perawan ... Diapakankah Menurut Islam ??

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: