XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 AMIR N FAMILY

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: AMIR N FAMILY   Tue 11 Sep 2007, 1:26 pm

Cool
Quote :
1 month to go....baby boy...













Last edited by on Thu 15 Nov 2007, 11:11 am; edited 9 times in total
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Tue 11 Sep 2007, 3:25 pm

salam

amir, sorry lah aku bz sikit kebelakangan ni...td aku teringat yg kau sms aku masa aku on the way nak balik kl...

semoga kelahiran anak itu menambah seri hidupmu...dan semoga ianya menjadi tali tautan kasih sayang selamanya kamu ber2

apa2 inform us bila dah deliver ok?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Tue 11 Sep 2007, 3:59 pm

Tq Mr Admin...i'll do it.....................
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Tue 11 Sep 2007, 4:50 pm

Tahniah...semoga semuanye selamat....dan bertambah ceria dengan kehadiran org baru....ko keje maner sekrg?
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Wed 12 Sep 2007, 10:15 am

elly_nie wrote:
Tahniah...semoga semuanye selamat....dan bertambah ceria dengan kehadiran org baru....ko keje maner sekrg?
Tq..Tq...aku keje kt pandan indah...actually br je tukar...last time kt dataran palma tu jer....ko kt mana skang...
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Wed 12 Sep 2007, 1:48 pm

Very Happy aku keje kt kepong skrg...kat FRIM...tau?aku da kt sini dekat masuk tahun ketiga.Ni ypt keje ke 2 la...bila baby ko expected?
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Wed 12 Sep 2007, 6:25 pm

elly_nie wrote:
Very Happy aku keje kt kepong skrg...kat FRIM...tau?aku da kt sini dekat masuk tahun ketiga.Ni ypt keje ke 2 la...bila baby ko expected?
Expected 4/11...tapi rasanya awal lagiler kott..hehe...excited giler aku....nak jd bapak kepada anak orang...haha
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Thu 13 Sep 2007, 9:46 am

amir wrote:
elly_nie wrote:
Very Happy aku keje kt kepong skrg...kat FRIM...tau?aku da kt sini dekat masuk tahun ketiga.Ni ypt keje ke 2 la...bila baby ko expected?
Expected 4/11...tapi rasanya awal lagiler kott..hehe...excited giler aku....nak jd bapak kepada anak orang...haha

ala...kalu kuar lewat dua hari bole celebrate bday sama aku...hehehe...bday aku 6/11......
mmg la...lebih2 baby ko boy kan...hehehe...mcm hubby aku...sampai menitis air mata la...sekrg ni bebyk berdoa agak wife n baby ko selamat n senang dilahirkan...hehehe...plan deliver kt hosp maner?
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Fri 14 Sep 2007, 12:08 pm

elly_nie wrote:
amir wrote:
elly_nie wrote:
Very Happy aku keje kt kepong skrg...kat FRIM...tau?aku da kt sini dekat masuk tahun ketiga.Ni ypt keje ke 2 la...bila baby ko expected?
Expected 4/11...tapi rasanya awal lagiler kott..hehe...excited giler aku....nak jd bapak kepada anak orang...haha

ala...kalu kuar lewat dua hari bole celebrate bday sama aku...hehehe...bday aku 6/11......
mmg la...lebih2 baby ko boy kan...hehehe...mcm hubby aku...sampai menitis air mata la...sekrg ni bebyk berdoa agak wife n baby ko selamat n senang dilahirkan...hehehe...plan deliver kt hosp maner?
ye ke....kalo camtu aku ucapkan awal2 hepi besday...kiu kiu kiu....deliver kt Hospital Naluri Wangsa Maju...skang ni pun aku bwk wife aku check kt situ......hopefully smuanya okey.....Insya-Allah...
Back to top Go down
View user profile
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Sat 15 Sep 2007, 2:34 pm

wah..jeles tgk gmbo nie..Smile
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Mon 17 Sep 2007, 12:37 pm

jiran seblah wrote:
wah..jeles tgk gmbo nie..Smile
hehe..kalo jeles...ambik gambo yg sama mcm position aku nih dgn pasangan memasing..hehe..pakaian tidak di sponsor...Very Happy
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Alhamdulillah   Thu 15 Nov 2007, 10:57 am

Alhamdulillah....my baby..Ammar selamat dilahirkan di Pusat Perubatan Naluri Wangsa Maju pada 30/10/2007 2.25am.....Terima kasih untuk doa anda sekelian.......Aku dah jadi bapak wei....!!!.......gambo yg memula tu selepas beberapa minit delivered......yg bebawah tu..selepas beberapa hari.......
Pertama kali melihat secara live proses bersalin.....memang x dpt dilupakan....apapun semuanya dah selamat....Syukur pada Allah.....
Aku nak ulang sekali lagi.....Aku telah menjadi bapak kepada anak aku...keh keh keh...!!
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Thu 15 Nov 2007, 11:04 am

amir wrote:
Cool
Quote :
1 month to go....baby boy...







Ammar Bin Muhamad Amir 30/10/2007 2.25am
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Thu 15 Nov 2007, 12:18 pm

salam
tahniah amir...aku baru tau ni...semoga hidup kau dan famili ceria dgn kehadiran org baru...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Thu 15 Nov 2007, 12:48 pm

Admin wrote:
salam
tahniah amir...aku baru tau ni...semoga hidup kau dan famili ceria dgn kehadiran org baru...

Sori Mr Admin...terlambat inform...start 1-2 bulan kebelakangan nie..sibuk giler dgn job n family and dateline.................
Back to top Go down
View user profile
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Thu 15 Nov 2007, 7:17 pm

amir wrote:
Admin wrote:
salam
tahniah amir...aku baru tau ni...semoga hidup kau dan famili ceria dgn kehadiran org baru...

Sori Mr Admin...terlambat inform...start 1-2 bulan kebelakangan nie..sibuk giler dgn job n family and dateline.................


Congrats, Amir...
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Fri 16 Nov 2007, 12:05 pm

Norrulhuda wrote:
amir wrote:
Admin wrote:
salam
tahniah amir...aku baru tau ni...semoga hidup kau dan famili ceria dgn kehadiran org baru...

Sori Mr Admin...terlambat inform...start 1-2 bulan kebelakangan nie..sibuk giler dgn job n family and dateline.................


Congrats, Amir...
Tengkiu...Tengkiu....anyway...stay kt desa pandan ke...? biasa tempat tu dulu...sbb dulu kije kt area situ.........x jauh dari masjid desa pandan tue...
Back to top Go down
View user profile
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Mon 19 Nov 2007, 9:03 am

amir wrote:
Norrulhuda wrote:
amir wrote:
Admin wrote:
salam
tahniah amir...aku baru tau ni...semoga hidup kau dan famili ceria dgn kehadiran org baru...

Sori Mr Admin...terlambat inform...start 1-2 bulan kebelakangan nie..sibuk giler dgn job n family and dateline.................


Congrats, Amir...
Tengkiu...Tengkiu....anyway...stay kt desa pandan ke...? biasa tempat tu dulu...sbb dulu kije kt area situ.........x jauh dari masjid desa pandan tue...

Menyewa kat situ with my sister...rental pun kira ok (fully-furnished), tempat pun ok (semua facilities ada: kedai makan - fast food & vice-versa, kedai runcit, laundry, etc), dekat dgn pusat bandar, so, conclusion nyer, temapt tu memang best ler buat masa nie....dulu kerja kat area ni? kat mana tu?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Mon 19 Nov 2007, 9:05 am

salam
aku area pandan memang fail...kalau pegi jalan tu balik pun cari jalan tu gak...rabbit
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Mon 19 Nov 2007, 10:01 am



Dulu keje kt satu audit firm kt area-area kedai makan yg panjang tu...dkt2 dgn showroom perodua....makan kt situ murah...tapi dah lama x kesitu...sbb skrg kt pandan indah...so far...mmg okey kt sana...mcm2 ada...parking pun area tu free....masjid pun dekat...jalan kaki je...
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Mon 19 Nov 2007, 10:03 am

Admin wrote:
salam
aku area pandan memang fail...kalau pegi jalan tu balik pun cari jalan tu gak...rabbit


hehe....biasaler tu en admin....desa pandan ada skit pening...tapi klo dah hari2...alah bisa tegal biasa.....aku slalu pening kt area subang jaya n usj....hehe...kena ada klien yg kat situ,mmg rasa malas je nak pegi...
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Wed 12 Dec 2007, 3:40 pm

salam Tahniah dan semoga bahagia dengan kehadiran orang baru.. Tak sesia usaha kita pergi kl walau pun dua2 tak tau jalan..Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Wed 12 Dec 2007, 11:19 pm

komander wrote:
salam Tahniah dan semoga bahagia dengan kehadiran orang baru.. Tak sesia usaha kita pergi kl walau pun dua2 tak tau jalan..Wink

Comel tul anak ko ni Klubi... Very Happy Baaa... Cak...!! geek Oleh sebab aku tak pernah tgk wife ko aku tak leh nak buat comparison king ... tapi ko pastikan dia jadi ala-ala allahyarham Mokhtar Dahari Basketball Martabatkan industri bola sepak kita....!!!!

farao
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Wed 12 Dec 2007, 11:27 pm

amir wrote:
Alhamdulillah....my baby..Ammar selamat dilahirkan di Pusat Perubatan Naluri Wangsa Maju pada 30/10/2007 2.25am.....Terima kasih untuk doa anda sekelian.......Aku dah jadi bapak wei....!!!.......gambo yg memula tu selepas beberapa minit delivered......yg bebawah tu..selepas beberapa hari.......
Pertama kali melihat secara live proses bersalin.....memang x dpt dilupakan....apapun semuanya dah selamat....Syukur pada Allah.....
Aku nak ulang sekali lagi.....Aku telah menjadi bapak kepada anak aku...keh keh keh...!!

Wah... sori la Amir, aku baru bukak gambar2 anak ko nie... tak terlambat lagikan nak ucap Tahniah untuk ko dah jadi bapak.... geek

farao
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Thu 13 Dec 2007, 1:25 pm

kepada tem.. Jgn bazirkan sumber2 dan faktor pengeluaran yang semakin terhad..Wink
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Fri 14 Dec 2007, 3:49 am

komander wrote:
kepada tem.. Jgn bazirkan sumber2 dan faktor pengeluaran yang semakin terhad..Wink

ko jgn risau..., aku aware of that... king , tu la sebabnya selain daripada mencari sumber-sumber asli baru yang lebih efektif dan efficient untuk mengekal & meningkatkan pengeluaran di samping memastikan kualiti pengeluaran pada standard ISO yang ditetapkan, penggunaan machinery berteknologi tinggi dengan kelengkapan ICT terkini sedang digunakan untuk mencapai Misi untuk menghasilkan produk yang mempunyai kualiti tertinggi pada kelasnya yang tersendiri... lol!

ko pun kena memastikan kadar pengeluaran pada tahap yang memuaskan, jangan asyik "maju ke depan" tanpa menoleh ke belakang... geek ia boleh menggugat prestasi dan memperlahankan pergerakan....

farao
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Sun 16 Dec 2007, 5:57 pm

TAHNIAH AMIR....
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Pix baru anak aku lerr....2.5 month..   Wed 16 Jan 2008, 12:56 pm




Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Tenkiu ler kelubi...   Wed 16 Jan 2008, 1:20 pm

fenhard80 wrote:
komander wrote:
salam Tahniah dan semoga bahagia dengan kehadiran orang baru.. Tak sesia usaha kita pergi kl walau pun dua2 tak tau jalan..Wink

Comel tul anak ko ni Klubi... Very Happy Baaa... Cak...!! geek Oleh sebab aku tak pernah tgk wife ko aku tak leh nak buat comparison king ... tapi ko pastikan dia jadi ala-ala allahyarham Mokhtar Dahari Basketball Martabatkan industri bola sepak kita....!!!!

farao

Ceh Ceh...ingat jugak ko kt peristiwa tue yek...kelubi..apa apa pun tenkiu ler aku ucapkan sbb tolong aku masa tue...aku xkan lupakan jasa ko..kita drive kete an abu masa tue....ko biler nk dtg KL, Bi....dtg2 ler..boleh kita pekena teh kt NZ Corner....pastu cecuci mata skit2..pastu nanti boleh ajak Biger lumba kete kt Carrefour Wangsa Maju.....keh keh keh..
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Fri 18 Jan 2008, 12:08 pm

amir wrote:
fenhard80 wrote:
komander wrote:
salam Tahniah dan semoga bahagia dengan kehadiran orang baru.. Tak sesia usaha kita pergi kl walau pun dua2 tak tau jalan..Wink

Comel tul anak ko ni Klubi... Very Happy Baaa... Cak...!! geek Oleh sebab aku tak pernah tgk wife ko aku tak leh nak buat comparison king ... tapi ko pastikan dia jadi ala-ala allahyarham Mokhtar Dahari Basketball Martabatkan industri bola sepak kita....!!!!

farao
Mr kelubi...ada ingat brape kita pecut kancil tue...?

Ceh Ceh...ingat jugak ko kt peristiwa tue yek...kelubi..apa apa pun tenkiu ler aku ucapkan sbb tolong aku masa tue...aku xkan lupakan jasa ko..kita drive kete an abu masa tue....ko biler nk dtg KL, Bi....dtg2 ler..boleh kita pekena teh kt NZ Corner....pastu cecuci mata skit2..pastu nanti boleh ajak Biger lumba kete kt Carrefour Wangsa Maju.....keh keh keh..
Back to top Go down
View user profile
pijoe
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 18
Registration date : 2007-07-17

PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Fri 18 Jan 2008, 12:36 pm

amir wrote:
Cool
Quote :
1 month to go....baby boy...










Bila aku tengok kain yang bungkus baby ko tu pun aku dah tau NALURI MEDICAL CENTRE kat wangsa maju................sebab baby aku pun pakai kain yang sama.....kain doraemon..........ahahahah....... DR apa yang sambut baby ko??? DR ZANA ke???
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: AMIR N FAMILY   Today at 1:58 pm

Back to top Go down
 
AMIR N FAMILY
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Please pray for peace in my family
» prayer of protection for my family
» Family Persecution
» Had a HUGE fight with a family member
» Dream for 3 family members 1 already dead, 2 died and Spirits came back

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: GAMBAR@XBACCmelaka :: FOTO XBACC-
Jump to: