XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 11:39 am

Apa pendapat anda?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 1:06 pm

rasanya pompuan lah yang kuat berpuak........biasa lah.....minah -minah tu....

lelaki x kot...sebab selalu je ada reunion d RUMAH C BP.......

X pun d rumah budak comel(ansem).... masa d belakang rumah BP
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 2:12 pm

lazer gak si salman ni...

Basketball
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 3:16 pm

salman wrote:
rasanya pompuan lah yang kuat berpuak........biasa lah.....minah -minah tu....

lelaki x kot...sebab selalu je ada reunion d RUMAH C BP.......

X pun d rumah budak comel(ansem).... masa d belakang rumah BP

xdelah b'puak..
more on kureng p'sefahaman kot.. Razz

elleh..lelaki xde ker?

sume ok ker?ye kerrrrr... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 3:43 pm

rumah budak 'ansem'????? ker rumah along makwe salman???
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Mon 22 Jan 2007, 5:48 pm

nah itu lah kau..bila sebut rumah budak ansem...pasti x tau kan farid....

nak juga sebut nama janda kau tu.......

E......seram aku(lari tutup kepala)
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Wed 24 Jan 2007, 9:21 am

nahhhhhhhhh....

kau mau lari tutup kepala?
nanti kau tak perasan kau sudah di dalam bilik along...
abis kau
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
liza
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 3
Age : 36
Lokasi : benut, pontian
Registration date : 2007-02-12

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 08 Mar 2007, 5:59 pm

cat berpuaklah gak kot...tapi rase2 kelas A gempak aper..gi picnic...g holiday kat langkawi...gaduh2 tu kat mulut je....dalam hati...hahaha salman memang poyo...dulu dia gak yang puja2 along...hehehe
Back to top Go down
View user profile
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Fri 09 Mar 2007, 1:21 pm

Awat ler Budak Kelas A buat program korang2 je masa blajar dulu. Kalu korang ajak budak2 kelas B buat program sama-sama, rasa2nya lagi gempak kot..

Farid, nk suggest another game selain FUTSAL.. Kalu kita buat tournament BOWLING orait tak?? Eden pun dah lama benar tak main bowling beramai2...
Back to top Go down
View user profile
salman
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 16
Age : 37
Lokasi : sarawak
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Tue 20 Mar 2007, 6:21 pm

e.........kalo nak buat program huda,,,,,

kami lebih kepada privacy.tul kan budak kelas A.....

BIASalah......tengok siapa yang glamor masa tu kalo bukan aku.....

picnic picnic tu aku yg suggest walaupun aku x nak g sebenarnya...

tapi pasal semua pigi .aku kena gak.....cup cup masa tu aku yang classrep..

glamor x glamor....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Wed 21 Mar 2007, 12:21 pm

udah ler tu...
glamer???glamer dgn skandal jer:lol!:
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Tue 27 Mar 2007, 12:57 pm

Aku takut topic ini seram rsnye farid....nk reply takut ader yg kecik hati....

tp rsnya berpuak...tu yg tak best...patutnye...patutnye la kan...semua bebdk BACC bersatu...br best...by the way...semua da lepas...tak yah ingat2 la...kita wat yg baru....hehehe...br best...dan yg menyatukan insyallah portal ini...Amin...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Today at 3:43 am

Back to top Go down
 
Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kita Adu di Sini, Ajaran Agama / Kepercayaan Mana Yang Benar
» SEJARAH AQIQAH
» Sejarah Peradaban Islam Fase Mekah dan Madinah
» nubuat nabi Muhammad mengenai yahudi di akhir zaman
» Kisah mistis jenazah Uje sangat mirip kisah syahidnya jenasah Amrozi cs.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: