XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ
Similar topics

    Share | 
     

     Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?

    Go down 
    AuthorMessage
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 11:39 am

    Apa pendapat anda?
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    salman
    Ahli 3 Bintang
    Ahli 3 Bintang


    Number of posts : 16
    Age : 39
    Lokasi : sarawak
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 1:06 pm

    rasanya pompuan lah yang kuat berpuak........biasa lah.....minah -minah tu....

    lelaki x kot...sebab selalu je ada reunion d RUMAH C BP.......

    X pun d rumah budak comel(ansem).... masa d belakang rumah BP
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 2:12 pm

    lazer gak si salman ni...

    Basketball
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    jiran seblah
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 137
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 3:16 pm

    salman wrote:
    rasanya pompuan lah yang kuat berpuak........biasa lah.....minah -minah tu....

    lelaki x kot...sebab selalu je ada reunion d RUMAH C BP.......

    X pun d rumah budak comel(ansem).... masa d belakang rumah BP

    xdelah b'puak..
    more on kureng p'sefahaman kot.. Razz

    elleh..lelaki xde ker?

    sume ok ker?ye kerrrrr... Twisted Evil
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 18 Jan 2007, 3:43 pm

    rumah budak 'ansem'????? ker rumah along makwe salman???
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    salman
    Ahli 3 Bintang
    Ahli 3 Bintang


    Number of posts : 16
    Age : 39
    Lokasi : sarawak
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Mon 22 Jan 2007, 5:48 pm

    nah itu lah kau..bila sebut rumah budak ansem...pasti x tau kan farid....

    nak juga sebut nama janda kau tu.......

    E......seram aku(lari tutup kepala)
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Wed 24 Jan 2007, 9:21 am

    nahhhhhhhhh....

    kau mau lari tutup kepala?
    nanti kau tak perasan kau sudah di dalam bilik along...
    abis kau
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    liza
    Ahli Baru
    Ahli Baru


    Number of posts : 3
    Age : 39
    Lokasi : benut, pontian
    Registration date : 2007-02-12

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Thu 08 Mar 2007, 5:59 pm

    cat berpuaklah gak kot...tapi rase2 kelas A gempak aper..gi picnic...g holiday kat langkawi...gaduh2 tu kat mulut je....dalam hati...hahaha salman memang poyo...dulu dia gak yang puja2 along...hehehe
    Back to top Go down
    View user profile
    huda
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 51
    Lokasi : Planet Mars
    Registration date : 2007-01-19

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Fri 09 Mar 2007, 1:21 pm

    Awat ler Budak Kelas A buat program korang2 je masa blajar dulu. Kalu korang ajak budak2 kelas B buat program sama-sama, rasa2nya lagi gempak kot..

    Farid, nk suggest another game selain FUTSAL.. Kalu kita buat tournament BOWLING orait tak?? Eden pun dah lama benar tak main bowling beramai2...
    Back to top Go down
    View user profile
    salman
    Ahli 3 Bintang
    Ahli 3 Bintang


    Number of posts : 16
    Age : 39
    Lokasi : sarawak
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Tue 20 Mar 2007, 6:21 pm

    e.........kalo nak buat program huda,,,,,

    kami lebih kepada privacy.tul kan budak kelas A.....

    BIASalah......tengok siapa yang glamor masa tu kalo bukan aku.....

    picnic picnic tu aku yg suggest walaupun aku x nak g sebenarnya...

    tapi pasal semua pigi .aku kena gak.....cup cup masa tu aku yang classrep..

    glamor x glamor....
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Wed 21 Mar 2007, 12:21 pm

    udah ler tu...
    glamer???glamer dgn skandal jer:lol!:
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    elly_nie
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 133
    Age : 39
    Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   Tue 27 Mar 2007, 12:57 pm

    Aku takut topic ini seram rsnye farid....nk reply takut ader yg kecik hati....

    tp rsnya berpuak...tu yg tak best...patutnye...patutnye la kan...semua bebdk BACC bersatu...br best...by the way...semua da lepas...tak yah ingat2 la...kita wat yg baru....hehehe...br best...dan yg menyatukan insyallah portal ini...Amin...
    Back to top Go down
    View user profile
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?   

    Back to top Go down
     
    Berpuak kah kita ni kalo ikut kelas masa blajo?
    Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Masha Allah

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
    Jump to: