XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 MISHA DPT BABY B0Y

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: MISHA DPT BABY B0Y   Tue 19 Feb 2008, 11:44 am

Untuk makluman semua. Smlm ptg misha telah selamat melahirkan baby boy 3.3 kg.

Tahniah...Allah
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Tue 19 Feb 2008, 11:53 am

salam Tahniah, Gambo Maner?
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Tue 19 Feb 2008, 8:36 pm

adib79 wrote:
Untuk makluman semua. Smlm ptg misha telah selamat melahirkan baby boy 3.3 kg.

Tahniah...Allah

TAHNIAH... TAHNIAH... cheers

farao
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Tue 19 Feb 2008, 8:42 pm

TAHNIAH......
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Tue 19 Feb 2008, 9:35 pm

salam

Alamak admin lupa nak inform korang sbb aku baru balik melaka hari ni...

Aireen dah inform tapi aku tak ingat...

anyway, adib thank 4 d info

Allah
semoga anakmu menjadi penyejuk mata dan hatimu misha...

congrate from my family

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
O_reen
Ahli 5 Bintang
Ahli 5 Bintang


Number of posts : 27
Registration date : 2007-01-10

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Wed 20 Feb 2008, 8:49 am

salam..

Tahniah buat misha kerana selamat melahirkan baby boy..
Last friday aku ade visit dia kat hospital perubatan nuri,wangsa maju..
dia admitted kat sana coz bp tinggi..
alhamdulilah..semuanyer selamat n syukur..tahniah kerana dah jadi ibu..walaupun melahirkan secara ceaserean.

***Mengandung 9 bulan dan saat melahirkan anak adalah pengalaman yang terindah!
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Wed 20 Feb 2008, 2:48 pm

O_reen wrote:
salam..

Tahniah buat misha kerana selamat melahirkan baby boy..
Last friday aku ade visit dia kat hospital perubatan nuri,wangsa maju..
dia admitted kat sana coz bp tinggi..
alhamdulilah..semuanyer selamat n syukur..tahniah kerana dah jadi ibu..walaupun melahirkan secara ceaserean.

***Mengandung 9 bulan dan saat melahirkan anak adalah pengalaman yang terindah!

Yup, memang indah tapi AWAS, it's not an easy task...
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Tue 26 Feb 2008, 12:44 pm

adib79 wrote:
Untuk makluman semua. Smlm ptg misha telah selamat melahirkan baby boy 3.3 kg.

Tahniah...Allah


tahniah k.misha....semoga anak tu akan menerangi ur marriage....

adib,

takder ker gambar anak k.misha...Smile
Back to top Go down
View user profile
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Wed 27 Feb 2008, 11:26 am

Ahad lepas aku ada gi tgk k.misha kat rumah dia.. Baby dia comel hidung mancung ala2 hero hindustan lagi.. Very Happy Like a Star @ heaven

kalau x silap nama baby k.misha Emir Khaliq.. kelasss gitu...

Gambar xde. Asyik sgt berborak sampai lupa lak nak ambik gambar baby. By the way k.misha n baby sihat. Hubby dia pun tersengih jer bila org duk puji baby dia.

Bersalin either normal or ceasarean itu x penting.. Yg penting baby selamat dan sihat.. Aku pun dua2 ceasarean..flower
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Wed 27 Feb 2008, 3:46 pm

adib79 wrote:
Ahad lepas aku ada gi tgk k.misha kat rumah dia.. Baby dia comel hidung mancung ala2 hero hindustan lagi.. Very Happy Like a Star @ heaven

kalau x silap nama baby k.misha Emir Khaliq.. kelasss gitu...

Gambar xde. Asyik sgt berborak sampai lupa lak nak ambik gambar baby. By the way k.misha n baby sihat. Hubby dia pun tersengih jer bila org duk puji baby dia.

Bersalin either normal or ceasarean itu x penting.. Yg penting baby selamat dan sihat.. Aku pun dua2 ceasarean..flower

betul tu adib...tak penting cara bersalin...yg paling penting...mama n anak sihat n selamat...tu yg paling penting...

lagipun kalu demi anak ni...ibu biasanye da tak fikir pasal dirinye...yg penting anak selamat...I love you itu la ibu...

alahai aku teringin nk tgk k.misha...dia pantang kt ner ye...Question Question
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Wed 27 Feb 2008, 8:39 pm

Tahniah lagi skali....

cakap pasal saat melahirkan merupakan saat & pengalaman yang indah...

yang laki plak ape rasanyer...

yang dah jadi bapak ni tolong komen sket... scratch

salah satunya mesti risau & gelabah giler la...

farao
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Sat 01 Mar 2008, 9:30 pm

Ye dik term.. memang gelabah n takut semua ada..
Sbb beranak ni is life n death...
Jgn ingat zaman dulu je bila ibu beranak boleh bawa maut
baru2 ni di sebuah hospital pakar swasta di KL seorang pesakit telah kembali kerahmahtullah kerana bleeding selepas beranak...
so, jangan fikir zaman dulu je coz bidan dulu tak ada teknologi tinggi...
aku confirm cite ni coz adik ipar balahoq nurse kat hospital tu...
so memang cite tu sahih....
Anak dia baru 55 hari....

Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Sun 02 Mar 2008, 1:25 am

salam
saat yg istimewa bg ayah kerana mempunyai waris yg akan mungkin mendoakannya di alam kubur...Very Happy

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Sun 02 Mar 2008, 8:24 am

Ye betul mr admin...
Bila nak tambah lagi???



Admin wrote:
salam
saat yg istimewa bg ayah kerana mempunyai waris yg akan mungkin mendoakannya di alam kubur...Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Mon 03 Mar 2008, 3:43 am

salam
anak aku ni manja lagi...

kalo tanya nak adik ke nak baby ke...maunya dijawabnya tak nak adik tak nak baby....

tunggu dia 3 tahun lah...

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Tue 04 Mar 2008, 1:13 am

junazwandanish wrote:
Ye dik term.. memang gelabah n takut semua ada..
Sbb beranak ni is life n death...
Jgn ingat zaman dulu je bila ibu beranak boleh bawa maut
baru2 ni di sebuah hospital pakar swasta di KL seorang pesakit telah kembali kerahmahtullah kerana bleeding selepas beranak...
so, jangan fikir zaman dulu je coz bidan dulu tak ada teknologi tinggi...
aku confirm cite ni coz adik ipar balahoq nurse kat hospital tu...
so memang cite tu sahih....
Anak dia baru 55 hari....


ni ayat belahuk ke ni... scratch

farao
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Wed 26 Mar 2008, 7:01 pm

Bukan term...Ni ayat org umah dia..Aku Jun arrr....

fenhard80 wrote:
junazwandanish wrote:
Ye dik term.. memang gelabah n takut semua ada..
Sbb beranak ni is life n death...
Jgn ingat zaman dulu je bila ibu beranak boleh bawa maut
baru2 ni di sebuah hospital pakar swasta di KL seorang pesakit telah kembali kerahmahtullah kerana bleeding selepas beranak...
so, jangan fikir zaman dulu je coz bidan dulu tak ada teknologi tinggi...
aku confirm cite ni coz adik ipar balahoq nurse kat hospital tu...
so memang cite tu sahih....
Anak dia baru 55 hari....


ni ayat belahuk ke ni... scratch

farao
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MISHA DPT BABY B0Y   Today at 3:43 am

Back to top Go down
 
MISHA DPT BABY B0Y
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» BABY FELL OUT WINDOW AND WAS NOT HURT... help!
» symbol for baby birds
» Recurrent dream of dropping a baby
» Dream of Baby With Teeth
» A baby turning into a dog

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: