XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Thu 11 Sep 2008, 11:42 pm

salam
Dimaklumkan saudara kita hairul anuar idris akan melangsungkan pernikahannya di Pasir Mas Kelate pada raya ke-4...

Majlis belah lelaki akan dilangsungkan dalam majlis kenduri tahlil...

Tahniahlah pada bakal mempelai...semoga kekal ke syurga Illahi mahligai kasih yang akan dibina...

Kepada teman2 boleh lah wish di sini!

InsyaAllah kalau ada info terkini, admin akan memaklumkan kepada semua...

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...


Last edited by Admin on Sun 12 Oct 2008, 2:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Mon 06 Oct 2008, 8:14 am

salam
Allah BP dan isterinya telah selamay\t diijabkabulkan semalam jam 11.00 pagi...

Smurf telah menjadi ketua angkatan rombongan mereka. Kebetulan isteri smurf berasal berdekatan kampung si pengantin perempuan...

Semoga BP dan isteri memperoleh sakinah salam rumahtangga mereka. Semoga tabah menjalani liku-liku rumah tangga.

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Sun 12 Oct 2008, 1:45 pm

salam

Semalam aku beraya rumah smurf. Kami bertukar gambar kahwin Bp minggu lepas. So, sila-silalah melihat detik-detik manis kedua-dua mempelai. Semoga mereka dimurahkan rezeki! Barakallah Alaikum..




BP sedang diakad...





sedang di akad lagi...





Salam cium oleh si isteri...Bp malu jer!Macam tak percaya...




Antara hantaran pihak lelaki kepada pihak perempuan...











Majlis bergambar mereka berdua dan sanak saudara...










Selepas penat bergambar masa untuk makan dulu...BP kelihatan kurang berselera...semoga dia cepat sembuh dari sakit 'tak selera makan'nya itu...

To all kalau nak wish both of them silakan lah di topic ini....

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: tahniah   Wed 15 Oct 2008, 4:48 am

akum, tahniah kepada BP dan isteri...
semoga berkekalan ke anak cucu...AMIN
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Zetty
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 18
Lokasi : Bukit Antarabangsa
Registration date : 2007-03-28

PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Wed 15 Oct 2008, 10:18 am

Tahniah kepada BP and wife. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat dan bekekalan dunia dan akhirat.Laughing
Back to top Go down
View user profile
amir
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 114
Age : 38
Lokasi : Ukay Perdana-Ampang
Registration date : 2007-08-28

PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Sat 18 Oct 2008, 1:53 pm

Tahniah En BP...Tahniah pertama untuk kahwin ko...
tahniah kedua...aku prepayment untuk bila ko dpt baby nanti...
keh keh keh....
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Sat 18 Oct 2008, 7:21 pm

Tahniah untuk BP dan wife nya... Semoga dimurahkan rezeki dan berkekalan hingga akhir hayat....

Seminggu sebelum dia diijabkabulkan BP ada call aku katanya majlis belah dia tak tau lg bila nak buat...

tp bg aku, tak kira la besar ke kecik majlis yang penting majlis kena jalan agar mengelakkan salah faham orang setempat.... lg pun skrg kan barang-barang keperluan melambung tinggi so mmg kita kena balik kepada kesederhanaan... king

sekian dilaporkan...

farao
Back to top Go down
View user profile
komander
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 132
Age : 37
Registration date : 2007-03-27

PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Thu 23 Oct 2008, 6:10 pm

salam Aku dapat rasakan betapa buak dan kawan2 menangis kat belakang bp.. Tahniah bro.. wat a gud job.. bangga aku jadi kawan ko.. buktikan sesuatu..
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamkaya.biz
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Sun 08 Feb 2009, 5:23 pm

Tahniah BP....
Semoga berbahagia....
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!   Today at 3:45 am

Back to top Go down
 
Gambar BP kahwin di hari raya ke-4 lalu!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» NATAL itu hari lahirnya siapa?
» Selamat Hari Raya Galungan-Kuningan-Waisak dalam perspektif Islam
» Memajang Gambar atau Patung Mahkluk Bernyawa,,,,nggak boleh!!?
» Gambar "Zionisme Yahudi" di PC/Laptop
» Hari Sabat adalah Yudaisme dan Kami Bukan Yahudi

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: