XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Sun 12 Jul 2009, 9:43 pm

salam

seperti yang admin maklumkan melalui sms pada 8 Julai 2009 yang lalu, kami telah menerima kehadiran orang baru.

Berat semasa lahir adalah 3.3 kg dan bersalin secara normal.

Kami amat berasa bersyukur di atas kehadiran cahaya mata ke-2 ini...Allah

Namanya belum diberi lagi, insyaAllah pada hari rabu nanti selepas seminggu dilahirkan.

thanks to those who sent the wish b4 through sms.

sorry la lambat posting coz admin masih bercuti seminggu di Melaka. Wimax takder coverage. Ini pun pakai berukband celcom brother-in-law punyer.

inilah gambar2 semasa sehari selepas dilahirkan...





gambar kat bawah kakak syahadah sedang sibuk memerhatikan adiknya...mula2 susah juga nak terima. Siap merajuk lagi. Mana taknya dah 4 tahun dimanjakan.



sekian, wassalam.

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Mon 13 Jul 2009, 2:10 pm

Salam Mr.Admin & Lidya,

Tomei nyer si cheeky boom boom korang nie......
Anyway, congrats to both of u.
Semoga bertambah2 murah rezeki korang sekeluarga hendakyer dgn kelahiran doter ke-2 nie.....

Lagi satu, jgn lupa roger eden bila korang dah balik Keramat nanti....kalo tak de aral melintang, Inya'Allah sampai ler eden kat umah korang buat pertama kalinyer sejak kita duduk berjiran kat area situ.....(Keramat - Desa Pandan)


Wasallam & Rgds.
Back to top Go down
View user profile
rohaya
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 3
Age : 37
Lokasi : pahang
Registration date : 2007-08-24

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Tue 14 Jul 2009, 2:27 pm

salam Allah tahniah to of both of u...aya da tgk gmbor baby comelnyer die...n yg rase cm nk ade yg no 2 nie.. hehe.. fmly fara still kat melaka lg, kat tmn cempaka ke lg ker..
semoga keluarga kita semua mendapat keberkatan n kerahmatan Illahi. insyaallah...
Back to top Go down
View user profile
siti hawa shariff
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 7
Age : 36
Lokasi : Kluang, Johor
Registration date : 2008-04-23

PostSubject: Congrats   Tue 14 Jul 2009, 3:58 pm

Tahniah buat farid dan lidia.doter kita sebaya la ye...Laughing Awe bersalin anak kedua 27 Mac yang lalu..Nanti leh sekolah sama-sama.
Back to top Go down
View user profile
elly79
Ahli 3 Bintang
Ahli 3 Bintang


Number of posts : 18
Age : 37
Registration date : 2007-02-15

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Wed 15 Jul 2009, 10:29 am

comeinyer.....tp nmpk cam ader kuning skitlah....samalah kite farid dapat anak dua-dua pompuan....
teringat kat anak smlm jatuh kat umah baby sitter.... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Wed 15 Jul 2009, 10:45 am

salam
TQ...

Anyway sape yang nak jumpa kami, kami masih di melaka kat alamat di bawah

5, jalan cempaka 5
tmn sri cempaka
peringgit melaka
(depan tesco melaka)

kesian elly anak ko macam mana boley jatuh? a'ah anak aku ada kuning. dah 3 hari kena ulang alik klinik utk check up.

One more thing. This is the time to unveil our 2nd daughter name...namanya SITI AISYAH NURHUMAIRA' BINTI MOHD FARID...

nama panggilan HUMAIRA'

terima kasih atas doa kalian...

sorry lah lambat reply coz hari ni baru start kerja...

thanks hawa coz sudi join us in this portal.

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
adib79
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur
Registration date : 2007-03-18

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Thu 16 Jul 2009, 1:47 pm

salam ermm comelnyer.. yg nie cam muka sapa yerk.. rasanyer x sama ngan kakak dia...

apa2 pun utk seminggu dua nie.. mmg si kakak tue akan meragam skit.. cuba ajak dia take part sekali jaga baby.. cam ambik kan baju n pampers baby ker.. at least dia x rasa cam terpinggir nanti.. yelah org semua dtg tgk baby.. dia boring jer nanti.. Insyaallah lama2 nanti ok ler tue...

Very Happy Congrats for both of you.. flower
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Sun 16 Aug 2009, 11:24 pm

tahniah farid...lydia...lebat betul rambut dia....anak aku alahai...hehe
Back to top Go down
View user profile
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: tahniah tahniah   Fri 21 Aug 2009, 6:23 pm

salam

ari tu aku bagi tahniah kat hp la ni kat portal ni... TAHNIAH SEKALI LAGI UNTUK KORANG...

Semoga bertambah rezeki hendaknya... Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak....

farao

Tahniah..... Dari Kapten Isnil Sekeluarga juga. Selamat Menyambut Ramadhan.
(die tak boleh nk access portal tak tau apsal...) Farid uruskan...Tindak!
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Mon 24 Aug 2009, 9:21 am

salam
tem nanti aku check dan contact suak...TQ for the reminder.

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
nine
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 5
Registration date : 2007-02-16

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Wed 26 Aug 2009, 2:48 pm

salam...
hai farid...
tahniah ye dpt 2nd baby..
comelllnyeee
Back to top Go down
View user profile
nine
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 5
Registration date : 2007-02-16

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Wed 26 Aug 2009, 2:48 pm

salam...
hai farid...
tahniah ye dpt 2nd baby..
comelllnyeee
Back to top Go down
View user profile
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Mon 07 Sep 2009, 10:44 am

salam and thanks to all for the wishes..

arini 1st day naik keje..hurm..mood keje xde langsung..tingat anak kat umah jer nih..

aya, dtg ler umah..dah duk melaka tue..kitorg tinggal baby kat sana, so every weekend mmg balik..jgn luper dtg rayer!wajib tau!hehe.. Smile
Back to top Go down
View user profile
asz
Ahli 1 Bintang
Ahli 1 Bintang


Number of posts : 6
Age : 36
Lokasi : Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Kl
Registration date : 2007-03-24

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Thu 10 Sep 2009, 2:47 pm



Hai Farid ngan Kak Lydia.
Maaf lambat wish, anyway asz ucapkan tahniah dan dimurahkan rezeki.
Moga-moga mereka akan menjadi anak yang soleh.Amin....

Asz
Back to top Go down
View user profile
junazwandanish
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 136
Age : 37
Lokasi : Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Sun 22 Nov 2009, 7:31 pm

Admin wrote:


seperti yang admin maklumkan melalui sms pada 8 Julai 2009 yang lalu, kami telah menerima kehadiran orang baru.

Berat semasa lahir adalah 3.3 kg dan bersalin secara normal.

Kami amat berasa bersyukur di atas kehadiran cahaya mata ke-2 ini...

Namanya belum diberi lagi, insyaAllah pada hari rabu nanti selepas seminggu dilahirkan.

thanks to those who sent the wish b4 through sms.

sorry la lambat posting coz admin masih bercuti seminggu di Melaka. Wimax takder coverage. Ini pun pakai berukband celcom brother-in-law punyer.

inilah gambar2 semasa sehari selepas dilahirkan...





gambar kat bawah kakak syahadah sedang sibuk memerhatikan adiknya...mula2 susah juga nak terima. Siap merajuk lagi. Mana taknya dah 4 tahun dimanjakan.



sekian, wassalam.

tahniah mr admin...jelous nya pu3 korg lebatnya rambut...

tahniah ek...
Back to top Go down
View user profile http://www.wasiyyahshoppe.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia   Today at 3:44 am

Back to top Go down
 
Kelahiran dan gambar puteri ke-2 farid & faralydia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Memajang Gambar atau Patung Mahkluk Bernyawa,,,,nggak boleh!!?
» hukum gambar bernyawa
» Kelahiran Yesus/Nabi 'Isa as versi ISLAM
» Hi Polly ,
» Bon Voyage

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: GAMBAR@XBACCmelaka :: FOTO XBACC-
Jump to: