XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 Admin beraya ke rumah smurf

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Admin beraya ke rumah smurf   Thu 15 Oct 2009, 9:12 pm


pada ahad (11 Oct 2009) yang lalu, admin sekeluarga tealh berkunjung ke rumah smurf di selayang height.

Kira raya ini kali yang ke-2 kami berya ke rumah smurf. Bukan apa, memandangkan wife smurf baru bersalin hari tu, peluang ini kami gunakan untuk melihat putera ke-2 mereka.

Namanya Wisam. Full name aku tak hingat. Yang penting dia akan sekolah serentak dengan anak aku Humaira'. Kira satu batch.

Berikut adalah beberapa gambar semasa kami beraya ke rumah mereka.

Smurf ada 2 putera, admin ada 2 puteri...boleh jadi besan la kita...InsyaAllah...

Kami memohon maaf salah dan silap selama ini.

sekian, wassalam.


gambar kami semua...


ummi! boleh jadi menantu tak anak smurf ni, wais... tapi anak aku gak yang galak mengurat anak smurf....


gambar fara, syahadah dan humaira' sambil di'enter frame'kan wais. Sebenarnya gambar ni just nak setting kedudukan camera...

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Admin beraya ke rumah smurf   Fri 16 Oct 2009, 7:49 pm



Tahniah Smurf dah tambah ahli keluarga....

Boleh sangat la tu hehe

Back to top Go down
View user profile
 
Admin beraya ke rumah smurf
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» GSS ADMIN AND MOD TEAM
» SKB 3 menteri: pendirian rumah ibadah
» yang menghalangi malaikat masuk ke dalam rumah
» how to get transaction number?
» Retirement gift ideas

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: