XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ
Similar topics

    Share | 
     

     JEJAK KASIH

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: JEJAK KASIH   Fri 12 Jan 2007, 9:28 am

    Setelah lebih 3 thn kita grad, ada di kalangan kita yg terputus contact. Jadi saya pohon kepada teman2 yg mempunyai maklumat sahabat2 kita boleh lah memberitahu kita semua di ruangan yg diciptkan khas utk kita semua...

    Anda dipohon menaipkan maklumat peribadi dan contact yg boleh dihubungi...

    Semoga langkah awal dari penubuhan ruangan ini mendapat sokongan anda...
    wassalam
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    cheetah
    Ahli 1 Bintang
    Ahli 1 Bintang
    avatar

    Number of posts : 8
    Registration date : 2007-01-15

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Mon 15 Jan 2007, 10:45 am

    Hallo,

    sorry..baru jer masuk url ni. So, saya pun berharap, smoga urL ni akan berkembang. Pas2 ler kat member2 yg ada contact. Ok, have a nice day. World!

    What's up...cheetah
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Mon 15 Jan 2007, 11:15 am

    cheetah kau peminat mawi ker? asyik2 world jer...ke ko keciwa tak jd mawi...AF5 tgh open lah...pesan aku satu ko kena pandai berzanji....
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    azianmz
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 64
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Wed 17 Jan 2007, 1:49 pm

    ala....klau cheetah pandai berzanji sekali pun, peminat akan kutuk gak sbb tiru mawi. sama je yg terjadi pd salima AF4 tu. jd....carilah identiti sendiri. Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile
    cheetah
    Ahli 1 Bintang
    Ahli 1 Bintang
    avatar

    Number of posts : 8
    Registration date : 2007-01-15

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Thu 18 Jan 2007, 9:25 am

    Yo..Whats up..

    Ha..baru jer bukak topic mawi,terus kena komen. Tu belum aku masuk AF lagi. Xperlah, aku nyanyi kat karaoke BOX jer,singgit jer satu lagu. Xder ler kena kutuk.he..he..

    tapi aku mmg suka nyanyi lagu mamat world ni. Manalah tau, kot2 leh world jugak..
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Thu 18 Jan 2007, 10:04 am

    rambut kena botak gak mcm mawi aper?
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    azianmz
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 64
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Thu 18 Jan 2007, 10:57 am

    jalan pun kasi tonggek sket... Laughing
    Back to top Go down
    View user profile
    cheetah
    Ahli 1 Bintang
    Ahli 1 Bintang
    avatar

    Number of posts : 8
    Registration date : 2007-01-15

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Fri 19 Jan 2007, 9:22 am

    Xleh tiru stail world tu. Nanti klon pulak. Aku nk buat rambut sebelah ada,sebelah xder. pastu jalan terkangkang kangkang. World Tak?
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Fri 19 Jan 2007, 10:05 am

    Ok tak citah
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    azianmz
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 64
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Fri 19 Jan 2007, 12:47 pm

    cheetah wrote:
    Xleh tiru stail world tu. Nanti klon pulak. Aku nk buat rambut sebelah ada,sebelah xder. pastu jalan terkangkang kangkang. World Tak?


    klau jalan terkangkang kangkang, dh jd mcm org baru bersunat plk.
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Fri 19 Jan 2007, 3:17 pm

    kalo kau jd artist berapa byrn kau nak caj kat kita org ha citah???
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    smurf
    Ahli 2 Bintang
    Ahli 2 Bintang


    Number of posts : 11
    Registration date : 2007-01-10

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Wed 24 Jan 2007, 9:26 pm

    Farid......

    No telefon Tem 012 - 3183164
    Back to top Go down
    View user profile
    smurf
    Ahli 2 Bintang
    Ahli 2 Bintang


    Number of posts : 11
    Registration date : 2007-01-10

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Wed 24 Jan 2007, 9:27 pm

    Cheetah brp orang anak ko?
    Back to top Go down
    View user profile
    liza
    Ahli Baru
    Ahli Baru


    Number of posts : 3
    Age : 37
    Lokasi : benut, pontian
    Registration date : 2007-02-12

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Sun 04 Mar 2007, 4:26 pm

    Shocked Assalamualaikum...apala khabar korang sume skrg?aku rindula kat korang especially kelas A..mana-mana yang dah kawin tu..harap2 dapatla jaga rumahtangga dengan baik..bye..Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile
    elly_nie
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 133
    Age : 38
    Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Wed 04 Apr 2007, 10:17 am

    Admin wrote:
    Setelah lebih 3 thn kita grad, ada di kalangan kita yg terputus contact. Jadi saya pohon kepada teman2 yg mempunyai maklumat sahabat2 kita boleh lah memberitahu kita semua di ruangan yg diciptkan khas utk kita semua...

    Anda dipohon menaipkan maklumat peribadi dan contact yg boleh dihubungi...

    Semoga langkah awal dari penubuhan ruangan ini mendapat sokongan anda...
    wassalam

    Very Happy sunny Very Happy sunny ...farid thank sbb wat site ini...aku dapat contact ina semula....sunny Very Happy sunny Very Happy
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   Fri 06 Apr 2007, 8:02 pm

    samer2...this site is built to bridge our past friendship...

    manfaatkanlah utk kebaikan...
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    Sponsored content




    PostSubject: Re: JEJAK KASIH   

    Back to top Go down
     
    JEJAK KASIH
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Jejak Kaki Tuhan

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
    Jump to: