XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Fri 11 Jun 2010, 8:11 pm

Berikut adalah archive...






Anda dijemput untuk memeriahkan majlis walimatul urus Siti Rohani @ Sit @ atasha_anissa dengan pasangannya seperti berikut;
Tarikh : 11/07/2010 (Ahad)
Masa : 12 tgh - 5ptg
Tempat : No 69, Jalan Arina 2, Taman Bukit Keledang, 85200 Jementah, Segamat Johor

Semoga kedua-dua bakal mempelai di dalam redha Illahi. Doa kami semoga mereka bahagia hingga ke syurga Allah Ta'ala. Amin.

Sit, aku dah emel jemputan kepada kengkawan. Cuma pembetulan 12 pagi macam kurang sesuai sebab nanti ada yang datang time 12 pagi. Sajer nak kacau 'projek mega' hang ...

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...


Last edited by Admin on Sat 07 Aug 2010, 5:39 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Fri 11 Jun 2010, 11:33 pm

Admin wrote:
Ini adalah emel sit kepada admin...

siti rohani omar to me
show details Jun 7 (4 days ago)

Di jemput hadir ke majlis perkahwinan Hanie@sid'
Tarikh : 11/07/2010 (Ahad)
Masa : 12 pg - 5ptg
Farid, ni kad kahwin aku... aku nak upload kat portal tak leh...
hehheheh... aku ader attached kat facebook Liah nyer Fb..tapi tak der feedback...


Jemput2lah memeriahkan pasangan mempelai. Kami mendoakan keselamatan dan kebahagiaan kedua-dua bakal mempelai. Selamat mengharungi alam rumah tangga.

Sit, kalau x der aral kami insyaAllah datang.

ni sape yg yg jemput nih takde pun sid kata jemput sume

die jemput ko je kot farid

Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Sat 12 Jun 2010, 2:24 am


tem, aku called sit tempoh hari

dia memang suruh aku bubuh kat dia kat portal ni to invite all of us.

mungkin dia x sangka aku akan paste what she mailed me b4.

Anyway, you're invited tem...nasi minyak kata sit boleh tambah2 ...sesuai lah utk ko tem. Apa lagi segamat ngan melaka bkn jauh sgt...

pasal nasi tambah2...aku yang menambah...sit tak kata pon ...tapi aku percaya tem mmg tambah gak...makan tem jangan tak makan...selagi boleh makan makanlah...nanti dah sakit, ubat kat spital banyak bro...

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 231
Age : 36
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Wed 16 Jun 2010, 6:12 am

Admin wrote:

tem, aku called sit tempoh hari

dia memang suruh aku bubuh kat dia kat portal ni to invite all of us.

mungkin dia x sangka aku akan paste what she mailed me b4.

Anyway, you're invited tem...nasi minyak kata sit boleh tambah2 ...sesuai lah utk ko tem. Apa lagi segamat ngan melaka bkn jauh sgt...

pasal nasi tambah2...aku yang menambah...sit tak kata pon ...tapi aku percaya tem mmg tambah gak...makan tem jangan tak makan...selagi boleh makan makanlah...nanti dah sakit, ubat kat spital banyak bro...

ok le tu

im on diet bro

Back to top Go down
View user profile
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul


Number of posts : 30
Age : 37
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN SITI ROHANI (SID) & HAFIZAL   Thu 17 Jun 2010, 4:46 pm

Salam,

Kepada rakan2 seperjuangan..

Anda semua di jemput hadir untuk memeriahkan lagi Majlis Perkahwinan Saya, Siti Rohani (name glamer SID)

pada 11 JULY 2010 (Ahad)
Back to top Go down
View user profile
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul


Number of posts : 30
Age : 37
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Thu 17 Jun 2010, 4:48 pm

fenhard80 wrote:
Admin wrote:
Ini adalah emel sit kepada admin...

siti rohani omar to me
show details Jun 7 (4 days ago)

Di jemput hadir ke majlis perkahwinan Hanie@sid'
Tarikh : 11/07/2010 (Ahad)
Masa : 12 pg - 5ptg
Farid, ni kad kahwin aku... aku nak upload kat portal tak leh...
hehheheh... aku ader attached kat facebook Liah nyer Fb..tapi tak der feedback...


Jemput2lah memeriahkan pasangan mempelai. Kami mendoakan keselamatan dan kebahagiaan kedua-dua bakal mempelai. Selamat mengharungi alam rumah tangga.

Sit, kalau x der aral kami insyaAllah datang.

ni sape yg yg jemput nih takde pun sid kata jemput sume

die jemput ko je kot farid



Term... aku jemput semua rakan2 aku.... aku nak post sendiri dalm portal ni aku tak reti..so aku wakilkan kat Farid & Farah... Lagi satu kad tak mencukupi....

Kepada kawan2 jemput hadir ke majlis bagi memeriahkan lagi...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Tue 22 Jun 2010, 4:24 pm


apa lagi kawan2...

meriahkanlah majlis sid ini...macam aku lak yang kawin

_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Sat 07 Aug 2010, 5:40 am

Salam,

Ini adala gambar perkahwinan sit yang admin ambil dari FB beliau. I'm so sorry sit coz we had family vacation on your wedding day.



_________________


Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Today at 3:39 am

Back to top Go down
 
Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Memajang Gambar atau Patung Mahkluk Bernyawa,,,,nggak boleh!!?
» hukum gambar bernyawa
» syekh siti djenar
» Saint John The Apocalypse 2002 (Revelations) MOVIE
» Bon Voyage

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: