XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share | 
 

 GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Mon 05 Feb 2007, 4:13 pm

Wahai kawan2 aku baru jer gi uitm melaka pada cuti hari wilayah hari tuh... disini aku kepilkan beberapa gambor terkini yek...penawar rindu korang...maaflah kalo kualiti gambo kurang memuaskan...jurufoto tak bertauliah lah...sekian dari wartawan BACC




Isteri aku bergambar depan library uitm Melaka dgn nursyahadah,anak aku yg tercinta (baju merah dgn oren)




Gambar pintu masuk...uitm sekarang yg dah byk berrubah




blok bangunan lecturer...sebelah meja kerusi McD kat Uitm Melaka...




Alumni termuda Uitm melaka bergambar dgn ummi...semoga engkau jadi anak yang bijak dan solehah syahadah!




ruang pejalan kaki sekarang dah ader bumbung....dulu takder...bertuah bebudak sekarang...ni jalan nak ke HEA



ni dekat kedai fotostat kat bawah...dekat dgn blok lecturer kat sebelah bawah ....kedai fotostat dah takder kat situ lagi...uitm dah buat bangunan baru utk kedai fotostat dan kafeteria utk studen




nilah jalan yg kito turun naik tiap ari...aku dulu naik moto ajer...




gambar dari parking ke HEA dekat depan Bangunan Lecturer




ni gambo masjid alhikmah dekat dalam Uitm




Kalo korang nak tau nilah kafeteria yg baru dekat depan bangunan lecturer...siap ada kedai fotostat dan makanan ringan




ini adalah bangunan pentadbiran seperti mana signboard tuh dah tulis ok...





ini bangunan keselamatan sebelah pos pengawal depan pintu masuk dah....





yang ini adalah signboard dekat depan entrance Uitm Melaka...amacam cun tak?




ni gambo dari depan ok...


ni gambo bangunan baru yg tak penah wujud masa kita study




yang ni surau baru...dua bangunan diatas terletak di depan library(tempat kita parking moto dan kete dulu)....






gambo bangunan baru...sorry la...gambo time kete tgh berjalan...




last but not least, gambo pelajar termuda UiTM Melaka sedang blajo dengan sifunya Pn Hawa, lecturer akaun...mungkin korang tak kenal kot...tapi takper aku kenal...dia kirim salam kat korang semuo selamat maju jaya...


Last edited by on Mon 05 Feb 2007, 5:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
azianmz
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Mon 05 Feb 2007, 5:11 pm

tima kasih bebanyak la wahai admin. dh lama aku terfikir mcm nk gi lendu, terasa mcm nk melawat2 kaw (bunyi mcm YB pulak Very Happy ). tp smpi skrg tak berpeluang nk gi sana. insyaallah....klau ada masa n ada geng, aku akan smpi gak kt sana nnt.
Back to top Go down
View user profile
azianmz
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Mon 05 Feb 2007, 5:19 pm

Admin wrote:



nilah jalan yg kito turun naik tiap ari...aku dulu naik moto ajer...

aku jalan kaki je........ Sad
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Fri 16 Feb 2007, 9:39 am

alahai...moto aku tu pun dah lama tersadai kat ofis isteri aku....bila nak amik ek?cyclops
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
ctayu79
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 4
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Sun 18 Feb 2007, 9:52 pm

A'kum...
Alamak rindunya kat member2 lama n uitm melaka..rasanya kalu buat reunion mesti seronok kan?eeemmm bila tgk gmba2 uitm latest rasanya teringat balik zaman study dulu..By the way dgn adanya website ni leh la jgak contact balik dgn member2 lama ye..
Smile ....
Back to top Go down
View user profile
ctayu79
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 4
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Sun 18 Feb 2007, 10:34 pm

A'kum...
Alamak rindunya kat member2 lama n uitm melaka..rasanya kalu buat reunion mesti seronok kan?eeemmm bila tgk gmba2 uitm latest rasanya teringat balik zaman study dulu..By the way dgn adanya website ni leh la jgak contact balik dgn member2 lama ye..
Smile ....
Back to top Go down
View user profile
ctayu79
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 4
Registration date : 2007-01-15

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Sun 18 Feb 2007, 10:35 pm

A'kum...
Alamak rindunya kat member2 lama n uitm melaka..rasanya kalu buat reunion mesti seronok kan?eeemmm bila tgk gmba2 uitm latest rasanya teringat balik zaman study dulu..By the way dgn adanya website ni leh la jgak contact balik dgn member2 lama ye..
Smile ....
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Wed 07 Mar 2007, 4:13 pm

wah...uitm melaka...

banyak yang da hilang dr kepala aku...mcm ingat tak ingat ajer...tp paling aku ingat library la...hehehe...maklumla kalu malas nk blk tengahari kat situ la aku...sejuk...hehe...

byk da berubah...yg tak berubah kita pernah belaja di situ...

farid wat la reunion...tp kalu nk bermlm ko kena sediakan buaian...hehe..da ramai ader anak kecik ni...wat la...mesti best jumpa kekwn...tolong la farid buat...aku da rindu sesangat ni...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Mon 23 Apr 2007, 10:11 am

insyaAllah yanie...

mcm2 idea aku terima...
kalo bermlm pun payah gak...kos tinggi...

buat makan2 jer dulu nak tak?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Sponsored content




PostSubject: Re: GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)   Today at 1:58 pm

Back to top Go down
 
GAMBAR UiTM MELAKA YG TERKINI (1/2/2007)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» BAC HONORARIUM - BUDGET CIRCULAR 2007-3
» Gambar "Zionisme Yahudi" di PC/Laptop
» Surah Ar Rahman, Terjemahan dan Gambar Ilmiahnya
» OGLE 2007-BLG-192 b ... 1.4 M_e?
» 654 Sqn

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: GAMBAR@XBACCmelaka :: FOTO XBACC-
Jump to: