XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ
Similar topics

Share | 
 

 JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 12 Feb 2007, 4:01 pm

AKU BARU DAPAT KAD JEMPUTAN DARI YUSNIZA....BERIKUT ADALAH MAKLUMATNYA YANG DAPAT AKU RINGKASKAN...

TARIKH:10 MAC 2007(SABTU)
TEMPAT: TAMAN MELAWATI, ULU KLANG


ada sesiapa nak convoi?


ini adalah kad kahwin yusniza........silalah print kalo tak dapat, aku sekadar informer kpd bakal pengantin...





















Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 8:22 am

Aku plan nak buat konvoi spt berikut:-

Meeting Point 1:Petronas Kg Baru, KL
Masa : 12.00 tgh

Meeting Point 2:Petronas Keramat Permai,KL
Masa :12.20 tgh

PERHATIAN: anda boleh pilih ke salah satu lokasi.Admin akan pegi Meeting Point no1 dan guide anda ke meeting point no2 sebelum kita semua bertolak ke Rumah Pengantin

Sebarang cadangan dan bantahan majukan kpd admin yek?


Last edited by on Tue 27 Feb 2007, 10:55 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
azianmz
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 64
Registration date : 2007-01-17

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 9:07 am

minta maaf sy bertanya. yusniza ni yg mana 1 yek? maklum la....sy ni tak berapa kenal sgt budak2 dr kelas lain Embarassed . sy cuma kenal segelintir je.
Back to top Go down
View user profile
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 9:26 am

azianmz wrote:
minta maaf sy bertanya. yusniza ni yg mana 1 yek? maklum la....sy ni tak berapa kenal sgt budak2 dr kelas lain Embarassed . sy cuma kenal segelintir je.

kyan, try surf wedportal dorg kat cni I love you
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 10:01 am

yusniza satu umah dgn yani...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
smurf
Ahli 2 Bintang
Ahli 2 Bintang


Number of posts : 11
Registration date : 2007-01-10

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Feb 2007, 7:11 pm

Sori lah geng......... 10/03/07 hari sabtu aku keje lah...... Walaumcm mana pn aku cuba konvoi dan dtg...............
Back to top Go down
View user profile
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul


Number of posts : 30
Age : 37
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: konvoi umah yusnizza   Mon 26 Feb 2007, 7:53 pm

erm....rase cam nak pegi....hehheheh...tapi tgk ler dulu ca ner....tetakut ader hal ler plak...sebab kekadang ari sabtu aku kena keje..

lagi satu nak bg tau...aku nie dah ler tak der transport heee....so cam ner lah aku nak pegi...hehehh ku ader sesapa nak tumpang kan aku leh gak
huhuuu
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Tue 27 Feb 2007, 10:51 am

just nak inform kpd yg tak tau location petronas keramat permai, aku syorkan korang ke petronas kg baru dahulu. Aku akan dtg ke sana dan guide u all ke petronas keramat permai and the we all akan together-gether ke majlis yusniza ok?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 07 Mar 2007, 4:33 pm

farid aku insyallah g tp kita jumpa kt sana....aku jumpa korg kt sana...insyallah...
Back to top Go down
View user profile
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Gambar kawin k.Yus.   Mon 12 Mar 2007, 8:36 am

Farid, mana dia gambar kawin k.Yus? Hang jgn lupa naa...ahaks.
Ilyani, baby hang mmg cute...photocopy sebijik macam muka hang.....
Lagi satu, Farid hari Sabtu hari tu cepat benor hang nak balik kalu tak dpt ler hang jumpa kak.Aliza + Husband + baby....

Bebudak kelas B, awat ler korang tak dtg masa majlis K.Yus...Kalu korang dtg, mesti gempak + seronok gila sbb dapat kumpul beramai-ramai.

Rgds.
Back to top Go down
View user profile
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Tue 13 Mar 2007, 3:07 pm

en admin gi kursus lah,huda..
maybe on friday br smpat upload.. Wink
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 15 Mar 2007, 12:21 pm

ye...k.aliza ader...alahai...lama tak jumpa...baby dia mesti da besar...

farid gambar..gambar...Mad hehehe....sori jiran sebelah;)
Back to top Go down
View user profile
jiran seblah
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 137
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Fri 16 Mar 2007, 4:44 pm

elly_nie wrote:
farid gambar..gambar...Mad hehehe....sori jiran sebelah;)

do i have to?? Rolling Eyes ............. Razz
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 19 Mar 2007, 10:20 am

bertenang....ni gambo2 yg korang nak aku upload yer























Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 19 Mar 2007, 1:03 pm

Farid, cuma 2 keping je ke gambar K. Yus & husband dia yg kau tangkap??? Mana yg lain...???? Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 19 Mar 2007, 2:08 pm

gambo pengantin tak byk lah...jgn marah ha?
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Mar 2007, 12:06 pm

okler tu huda....

huda...sy nk bgtau...sy gelihati tgk suami sy...dia confuse awk dgn haya...ms sy ckp kitorg kembar yg betul seiras dia tak caya...Laughing dia tak bole bezakan awk berdua....Razz

lidya...lupa la sori 4 want...Rolling Eyes ...it okler....let be gone by gone...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Mar 2007, 12:08 pm

sori lah...aku amik sikit jer...aku xbole bising2 lah
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Mar 2007, 7:50 am

elly_nie wrote:
okler tu huda....

huda...sy nk bgtau...sy gelihati tgk suami sy...dia confuse awk dgn haya...ms sy ckp kitorg kembar yg betul seiras dia tak caya...Laughing dia tak bole bezakan awk berdua....Razz

lidya...lupa la sori 4 want...Rolling Eyes ...it okler....let be gone by gone...


Ler...don't worry yani...bukan husband awk je yg confuse kadang2 anak buah saya sendiri pun bole tersasul....yg lagi best, my cousin kalu nk panggil kitorg dia panggil HUYA je (Huda + Haya)....jocolor
Back to top Go down
View user profile
O_reen
Ahli 5 Bintang
Ahli 5 Bintang


Number of posts : 27
Registration date : 2007-01-10

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Mar 2007, 9:59 am

wah.. tahniah to yus..

muka u cam pelakon nama KUZA ...Very Happy
sedare ker??
Back to top Go down
View user profile
huda
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 51
Lokasi : Planet Mars
Registration date : 2007-01-19

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Mar 2007, 6:34 pm

O_reen wrote:
wah.. tahniah to yus..

muka u cam pelakon nama KUZA ...Very Happy
sedare ker??



Kak Reen ni...yg sebenarnya KUZA tu yg mcm muka yusniza.....geek
Back to top Go down
View user profile
elly_nie
Forumer Ulung
Forumer Ulung


Number of posts : 133
Age : 37
Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
Registration date : 2007-02-26

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Fri 23 Mar 2007, 4:48 pm

Norrulhuda wrote:
elly_nie wrote:
okler tu huda....

huda...sy nk bgtau...sy gelihati tgk suami sy...dia confuse awk dgn haya...ms sy ckp kitorg kembar yg betul seiras dia tak caya...Laughing dia tak bole bezakan awk berdua....Razz

lidya...lupa la sori 4 want...Rolling Eyes ...it okler....let be gone by gone...


Ler...don't worry yani...bukan husband awk je yg confuse kadang2 anak buah saya sendiri pun bole tersasul....yg lagi best, my cousin kalu nk panggil kitorg dia panggil HUYA je (Huda + Haya)....jocolor


hehehe....okler tu at least awk berdua akan terus menyahut bila anak saudara awk panggil HUYA...hehehe...ringkas dan padat...Laughing
Back to top Go down
View user profile
yusniza
Ahli Baru
Ahli Baru


Number of posts : 1
Registration date : 2007-02-10

PostSubject: Terima kasih...   Tue 27 Mar 2007, 9:43 am

Terima kasih banyak2 kat you all yang dapat hadirkan diri ke majlis Yusniza pada 10 Mac hari tu.Terharu sangat you all dapat luangkan masa untuk datang..

Harap2 you all selesa dengan majilis Yus hari tu.dari segi makanan,environment dll....

Do keep in touch....
Back to top Go down
View user profile
farid
Admin
Admin


Number of posts : 3
Registration date : 2007-01-07

PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 29 Mar 2007, 9:50 pm

sama2
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Today at 3:41 am

Back to top Go down
 
JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» hukum walimatul ursy

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: