XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ
Similar topics

    Share | 
     

     JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 12 Feb 2007, 4:01 pm

    AKU BARU DAPAT KAD JEMPUTAN DARI YUSNIZA....BERIKUT ADALAH MAKLUMATNYA YANG DAPAT AKU RINGKASKAN...

    TARIKH:10 MAC 2007(SABTU)
    TEMPAT: TAMAN MELAWATI, ULU KLANG


    ada sesiapa nak convoi?


    ini adalah kad kahwin yusniza........silalah print kalo tak dapat, aku sekadar informer kpd bakal pengantin...





















    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 8:22 am

    Aku plan nak buat konvoi spt berikut:-

    Meeting Point 1:Petronas Kg Baru, KL
    Masa : 12.00 tgh

    Meeting Point 2:Petronas Keramat Permai,KL
    Masa :12.20 tgh

    PERHATIAN: anda boleh pilih ke salah satu lokasi.Admin akan pegi Meeting Point no1 dan guide anda ke meeting point no2 sebelum kita semua bertolak ke Rumah Pengantin

    Sebarang cadangan dan bantahan majukan kpd admin yek?


    Last edited by on Tue 27 Feb 2007, 10:55 am; edited 2 times in total
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    azianmz
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 64
    Registration date : 2007-01-17

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 9:07 am

    minta maaf sy bertanya. yusniza ni yg mana 1 yek? maklum la....sy ni tak berapa kenal sgt budak2 dr kelas lain Embarassed . sy cuma kenal segelintir je.
    Back to top Go down
    View user profile
    jiran seblah
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 137
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 9:26 am

    azianmz wrote:
    minta maaf sy bertanya. yusniza ni yg mana 1 yek? maklum la....sy ni tak berapa kenal sgt budak2 dr kelas lain Embarassed . sy cuma kenal segelintir je.

    kyan, try surf wedportal dorg kat cni I love you
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Feb 2007, 10:01 am

    yusniza satu umah dgn yani...
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    smurf
    Ahli 2 Bintang
    Ahli 2 Bintang


    Number of posts : 11
    Registration date : 2007-01-10

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Feb 2007, 7:11 pm

    Sori lah geng......... 10/03/07 hari sabtu aku keje lah...... Walaumcm mana pn aku cuba konvoi dan dtg...............
    Back to top Go down
    View user profile
    hanie_d'honey
    Forumer Unggul
    Forumer Unggul
    avatar

    Number of posts : 30
    Age : 38
    Lokasi : kelana jaya
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: konvoi umah yusnizza   Mon 26 Feb 2007, 7:53 pm

    erm....rase cam nak pegi....hehheheh...tapi tgk ler dulu ca ner....tetakut ader hal ler plak...sebab kekadang ari sabtu aku kena keje..

    lagi satu nak bg tau...aku nie dah ler tak der transport heee....so cam ner lah aku nak pegi...hehehh ku ader sesapa nak tumpang kan aku leh gak
    huhuuu
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Tue 27 Feb 2007, 10:51 am

    just nak inform kpd yg tak tau location petronas keramat permai, aku syorkan korang ke petronas kg baru dahulu. Aku akan dtg ke sana dan guide u all ke petronas keramat permai and the we all akan together-gether ke majlis yusniza ok?
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    elly_nie
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 133
    Age : 38
    Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 07 Mar 2007, 4:33 pm

    farid aku insyallah g tp kita jumpa kt sana....aku jumpa korg kt sana...insyallah...
    Back to top Go down
    View user profile
    huda
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 51
    Lokasi : Planet Mars
    Registration date : 2007-01-19

    PostSubject: Gambar kawin k.Yus.   Mon 12 Mar 2007, 8:36 am

    Farid, mana dia gambar kawin k.Yus? Hang jgn lupa naa...ahaks.
    Ilyani, baby hang mmg cute...photocopy sebijik macam muka hang.....
    Lagi satu, Farid hari Sabtu hari tu cepat benor hang nak balik kalu tak dpt ler hang jumpa kak.Aliza + Husband + baby....

    Bebudak kelas B, awat ler korang tak dtg masa majlis K.Yus...Kalu korang dtg, mesti gempak + seronok gila sbb dapat kumpul beramai-ramai.

    Rgds.
    Back to top Go down
    View user profile
    jiran seblah
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 137
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Tue 13 Mar 2007, 3:07 pm

    en admin gi kursus lah,huda..
    maybe on friday br smpat upload.. Wink
    Back to top Go down
    View user profile
    elly_nie
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 133
    Age : 38
    Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 15 Mar 2007, 12:21 pm

    ye...k.aliza ader...alahai...lama tak jumpa...baby dia mesti da besar...

    farid gambar..gambar...Mad hehehe....sori jiran sebelah;)
    Back to top Go down
    View user profile
    jiran seblah
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 137
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Fri 16 Mar 2007, 4:44 pm

    elly_nie wrote:
    farid gambar..gambar...Mad hehehe....sori jiran sebelah;)

    do i have to?? Rolling Eyes ............. Razz
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 19 Mar 2007, 10:20 am

    bertenang....ni gambo2 yg korang nak aku upload yer























    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    huda
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 51
    Lokasi : Planet Mars
    Registration date : 2007-01-19

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 19 Mar 2007, 1:03 pm

    Farid, cuma 2 keping je ke gambar K. Yus & husband dia yg kau tangkap??? Mana yg lain...???? Rolling Eyes
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Mon 19 Mar 2007, 2:08 pm

    gambo pengantin tak byk lah...jgn marah ha?
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    elly_nie
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 133
    Age : 38
    Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Mar 2007, 12:06 pm

    okler tu huda....

    huda...sy nk bgtau...sy gelihati tgk suami sy...dia confuse awk dgn haya...ms sy ckp kitorg kembar yg betul seiras dia tak caya...Laughing dia tak bole bezakan awk berdua....Razz

    lidya...lupa la sori 4 want...Rolling Eyes ...it okler....let be gone by gone...
    Back to top Go down
    View user profile
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 696
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Wed 21 Mar 2007, 12:08 pm

    sori lah...aku amik sikit jer...aku xbole bising2 lah
    Back to top Go down
    View user profile http://xbaccmlk.cinebb.com
    huda
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 51
    Lokasi : Planet Mars
    Registration date : 2007-01-19

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Mar 2007, 7:50 am

    elly_nie wrote:
    okler tu huda....

    huda...sy nk bgtau...sy gelihati tgk suami sy...dia confuse awk dgn haya...ms sy ckp kitorg kembar yg betul seiras dia tak caya...Laughing dia tak bole bezakan awk berdua....Razz

    lidya...lupa la sori 4 want...Rolling Eyes ...it okler....let be gone by gone...


    Ler...don't worry yani...bukan husband awk je yg confuse kadang2 anak buah saya sendiri pun bole tersasul....yg lagi best, my cousin kalu nk panggil kitorg dia panggil HUYA je (Huda + Haya)....jocolor
    Back to top Go down
    View user profile
    O_reen
    Ahli 5 Bintang
    Ahli 5 Bintang


    Number of posts : 27
    Registration date : 2007-01-10

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Mar 2007, 9:59 am

    wah.. tahniah to yus..

    muka u cam pelakon nama KUZA ...Very Happy
    sedare ker??
    Back to top Go down
    View user profile
    huda
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 51
    Lokasi : Planet Mars
    Registration date : 2007-01-19

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 22 Mar 2007, 6:34 pm

    O_reen wrote:
    wah.. tahniah to yus..

    muka u cam pelakon nama KUZA ...Very Happy
    sedare ker??



    Kak Reen ni...yg sebenarnya KUZA tu yg mcm muka yusniza.....geek
    Back to top Go down
    View user profile
    elly_nie
    Forumer Ulung
    Forumer Ulung
    avatar

    Number of posts : 133
    Age : 38
    Lokasi : Desa Coalfields, Sungai Buloh, Selangor
    Registration date : 2007-02-26

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Fri 23 Mar 2007, 4:48 pm

    Norrulhuda wrote:
    elly_nie wrote:
    okler tu huda....

    huda...sy nk bgtau...sy gelihati tgk suami sy...dia confuse awk dgn haya...ms sy ckp kitorg kembar yg betul seiras dia tak caya...Laughing dia tak bole bezakan awk berdua....Razz

    lidya...lupa la sori 4 want...Rolling Eyes ...it okler....let be gone by gone...


    Ler...don't worry yani...bukan husband awk je yg confuse kadang2 anak buah saya sendiri pun bole tersasul....yg lagi best, my cousin kalu nk panggil kitorg dia panggil HUYA je (Huda + Haya)....jocolor


    hehehe....okler tu at least awk berdua akan terus menyahut bila anak saudara awk panggil HUYA...hehehe...ringkas dan padat...Laughing
    Back to top Go down
    View user profile
    yusniza
    Ahli Baru
    Ahli Baru


    Number of posts : 1
    Registration date : 2007-02-10

    PostSubject: Terima kasih...   Tue 27 Mar 2007, 9:43 am

    Terima kasih banyak2 kat you all yang dapat hadirkan diri ke majlis Yusniza pada 10 Mac hari tu.Terharu sangat you all dapat luangkan masa untuk datang..

    Harap2 you all selesa dengan majilis Yus hari tu.dari segi makanan,environment dll....

    Do keep in touch....
    Back to top Go down
    View user profile
    farid
    Admin
    Admin
    avatar

    Number of posts : 3
    Registration date : 2007-01-07

    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   Thu 29 Mar 2007, 9:50 pm

    sama2
    Back to top Go down
    View user profile
    Sponsored content




    PostSubject: Re: JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)   

    Back to top Go down
     
    JEMPUTAN WALIMATUL URUS YUSNIZA (KELAS B BACC)
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » hukum walimatul ursy

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
    Jump to: